Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almendrillas Fun People
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Prados García verovert de bal door een tackle van achteren. Prados García passt de bal zonder na te denken. García Cantarero is nu in balbezit. Pujol verovert de bal door een tackle van achteren. Pujol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Pujol is nu in balbezit. Prados García bereikt de bal nog maar net als eerste. Royo onderschept slim de pass. Pujol onderschept slim de pass. Pujol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crespo trapt de bal weg van het doel. Daar is López Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prados García rent richting de bal. Prados García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Berdejo speelt de bal door. Lozano Sánchez is nu in balbezit. López Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Sánchez passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
López Guerrero rent richting de bal. Pujol onderschept slim de pass. Pujol met een sublieme pass. Prados García heeft problemen om de bal te vangen. Prados García schiet op doel. Dyowe Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ayarza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Guerrero met een snelle inworp. Prados García bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados García schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sisniega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisniega geeft een lange en hoge pass. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona schiet op doel. Crespo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almendrillas 54%, Fun People 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almendrillas - Fun People 0:0

51e minuut.
Cabanas rent richting de bal. Cabanas passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Morera de bal onder controle te krijgen. Pujol is nu in balbezit. Pujol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nachón passt de bal zonder na te denken. Morera is nu in balbezit. Morera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Celada de bal. Celada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Prados García passt de bal met de wreef. Morera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berdejo. Berdejo krijgt een gele kaart. Morera raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Royo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pujol is nu in balbezit. Prados García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol schiet op doel. Daar is Ayarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almendrillas 49%, Fun People 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almendrillas - Fun People 0:0