Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfarense CF CD Badajoz 2024
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Doeltrap. Río trapt de bal weg. Carcelén kopt de bal weg. Araque rent richting de bal. Araque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Manrique speelt de bal door. García Pacheco is nu in balbezit. Mardarás is nu in balbezit. García Pacheco onderschept slim de pass. García Pacheco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mena García de bal. Mena García speelt de bal door. Araque is nu in balbezit. Araque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Manrique onderschept slim de pass. Mardarás onderschept slim de pass. Mardarás passt de bal in één keer door. Mena García rent richting de bal. Mena García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Maceira onderschept slim de pass. Carcelén verovert de bal door een tackle van achteren. Carcelén probeert naar een medespeler te passen. Araque rent richting de bal. Araque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfarense CF 43%, CD Badajoz 2024 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alfarense CF - CD Badajoz 2024 0:0

48e minuut.
García Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. García Moya probeert naar een medespeler te passen. Bermudo is nu in balbezit. García Pacheco is nu in balbezit. García Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfarense CF - CD Badajoz 2024 0:1

51e minuut.
Mena García rent richting de bal. Mena García passt de bal in één keer door. Carcelén bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcelén draait met de bal, schiet en ... Maceira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alfarense CF - CD Badajoz 2024 1:1

59e minuut.
Labaka Zurriarain geeft de bal voor. Inworp. Díaz Valencia met de inworp. Carcelén is nu in balbezit. Carcelén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Arrese raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cameán komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Redondo met een snelle inworp. Díaz Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Valencia geeft een lange en hoge pass. Araque krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfarense CF 54%, CD Badajoz 2024 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alfarense CF - CD Badajoz 2024 1:1