Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Tapita melteam
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Barla met een sublieme pass. Muiño rent richting de bal. Muiño geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Capitán de bal. Barla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Rodríguez Hevia met een harde bal richting middenveld. Guitart heeft problemen om de bal te vangen. Santamarina rent richting de bal. Santamarina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tapita - melteam 1:0

12e minuut.
Barla met de inworp. de la Red Gutiérrez geeft de bal voor. de Juanas heeft problemen om de bal te vangen. Juliá is nu in balbezit. Juliá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Uriarte heeft problemen om de bal te vangen. Ugarte is nu in balbezit. Copado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Copado krijgt een gele kaart. Ugarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ugarte met een snel genomen vrije trap. Juliá bereikt de bal nog maar net als eerste. Juliá draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Tapita - melteam 1:1

17e minuut.
Guitart kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rodríguez Hevia de bal onder controle te krijgen. Juliá is nu in balbezit. Juliá draait met de bal, schiet en ... Subero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tapita - melteam 1:2

21e minuut.
Copado is nu in balbezit. Copado probeert naar een medespeler te passen. Santamarina bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamarina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Tapita - melteam 2:2

38e minuut.
García Capitán is nu in balbezit. García Capitán passt de bal in één keer door. Campano met een sublieme pass. Santamarina is nu in balbezit. Santamarina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sutil passt de bal zonder na te denken. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Juliá bereikt de bal nog maar net als eerste. Juliá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Juliá is nu in balbezit. Juliá haalt uit met een fantastische trap. Subero bokst de bal weg.

45e minuut.
Rodríguez Hevia geeft een hoge lob. Inworp. Aganzo Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tapita - melteam 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Tapita 48%, melteam 52%.
La Tapita - melteam 2:3

56e minuut.
de Juanas geeft een hoge lob. Santamarina rent richting de bal. Felipe Rosón verovert de bal door een tackle van achteren. Campano verovert de bal door een tackle van achteren. Campano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Tapita - melteam 3:3

64e minuut.
Juliá rent richting de bal. de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Aláez is nu in balbezit. Juliá verovert de bal door een tackle van achteren. Juliá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tapita - melteam 3:4

79e minuut.
Ugarte passt de bal in één keer door. de la Red Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Juliá is nu in balbezit. Juliá schiet op doel. Subero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Tapita - melteam 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Tapita 48%, melteam 52%.
La Tapita - melteam 3:5