Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuercebotas de España La Tapita
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tebar rent richting de bal. Tebar geeft een lange en hoge pass. Amaro kopt de bal weg. Monterde rent richting de bal. Monterde haalt uit met een fantastische trap. Subero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Tebar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parralo met de inworp. Daar is García Yanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Yanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas de España - La Tapita 1:0

13e minuut.
Artigas speelt de bal door. García Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterde verovert de bal door een tackle van achteren. Monterde schiet op doel. Rodríguez Hevia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Artigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Artigas geeft een hoge lob. Casquero met een sublieme pass. Monterde rent richting de bal. Monterde schiet op doel. Subero bokst de bal weg. Monterde rent richting de bal. Monterde haalt uit met een fantastische trap. Subero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas de España - La Tapita 2:0

30e minuut.
García Capitán is nu in balbezit. Noah is nu in balbezit. Noah passt de bal zonder na te denken. Monterde rent richting de bal. Monterde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Amaro heeft problemen om de bal te vangen. Campano rent richting de bal. Campano passt de bal in één keer door. Daar is Santamarina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santamarina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas de España 36%, La Tapita 64%.
Tuercebotas de España - La Tapita 2:0

76e minuut.
Tebar rent richting de bal. García Yanes onderschept slim de pass. García Yanes probeert naar een medespeler te passen. Monterde is nu in balbezit. Monterde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
de Juanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pancorbo geeft een hoge lob. Sánchez Benítez speelt de bal door. Monterde is nu in balbezit. Monterde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas de España 47%, La Tapita 53%.
Tuercebotas de España - La Tapita 2:0