Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promotores Infames Desarrolladores Espectaculares
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ariestarau is nu in balbezit. Triguero begaat een overtreding. Ariestarau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ariestarau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Escobar maakt een snoekduik en kopt de bal. Alés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Triguero kopt de bal weg. Báez controleert de bal met de borst. Isach bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez speelt de bal door. Secades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Aláez is nu in balbezit. Fernández Aláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promotores Infames - Desarrolladores Espectaculares 0:1

13e minuut.
Hernández Creus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fortes Calvo met de inworp. Higuera rent richting de bal. Higuera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Triguero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yerga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Díaz Valencia probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Higuera passt de bal in één keer door. Ariestarau rent richting de bal. Ariestarau probeert naar een medespeler te passen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Alés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ortigosa Burgos onderschept slim de pass. Triguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Triguero met een sublieme pass. Fernández Aláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Aláez draait met de bal, schiet en ... Secades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Porlán trapt de bal weg. Klungelig pakt Ariestarau de bal. Triguero met een sublieme pass. Fernández Aláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Aláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fortes Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Fortes Calvo passt de bal zonder na te denken. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Triguero de bal. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera speelt de bal door. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promotores Infames 41%, Desarrolladores Espectaculares 59%.
Promotores Infames - Desarrolladores Espectaculares 0:1

46e minuut.
Fernández Aláez verovert de bal door een tackle van achteren. Triguero rent richting de bal. Triguero passt de bal met de wreef. Fernández Aláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Aláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ariestarau passt de bal zonder na te denken. Daar is Higuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Díaz Valencia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promotores Infames 52%, Desarrolladores Espectaculares 48%.
Promotores Infames - Desarrolladores Espectaculares 0:1