Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mar del plata fc Kurtuba
Normal Tactiek 3_2
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 37.4
average Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Sanfélix verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kahramantürk de bal. Sanfélix bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Ceniceros bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sanfélix de bal. Sanfélix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mar del plata fc - Kurtuba 0:1

16e minuut.
García Eguren probeert naar een medespeler te passen. Clavero Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfélix is nu in balbezit. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mar del plata fc - Kurtuba 0:2

21e minuut.
Pinillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinillos geeft een hoge lob. Krzywda heeft problemen om de bal te vangen. Aizpurúa Alzaga rent richting de bal. Aizpurúa Alzaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Couto trapt de bal weg. Sanfélix kopt de bal weg. García Eguren heeft problemen om de bal te vangen. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kahramantürk heeft problemen om de bal te vangen. Kahramantürk schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Couto trapt de bal weg. Van Schuerbeek kopt de bal weg. Sanfélix is nu in balbezit. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mar del plata fc - Kurtuba 0:3

35e minuut.
Albístegui rent richting de bal. Albístegui passt de bal zonder na te denken. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk schiet op doel. Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mar del plata fc - Kurtuba 0:4

36e minuut.
Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Clavero Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfélix onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kahramantürk de bal. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mar del plata fc - Kurtuba 0:5

42e minuut.
Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap. Figueroa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llaquet geeft een hoge lob. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mar del plata fc - Kurtuba 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mar del plata fc 74%, Kurtuba 26%.
mar del plata fc - Kurtuba 0:6

47e minuut.
Bordas Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas Losada geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zornoza de bal onder controle te krijgen. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mar del plata fc - Kurtuba 0:7

60e minuut.
Pinillos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albístegui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Eguren trapt de bal weg van het doel. Van Schuerbeek kopt de bal weg. Kahramantürk heeft problemen om de bal te vangen. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albístegui zal de hoekschop nemen. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mar del plata fc - Kurtuba 0:8

63e minuut.
Kahramantürk onderschept slim de pass. Kahramantürk speelt de bal door. Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Sanfélix bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfélix haalt uit met een fantastische trap. Santos bokst de bal weg. Sanfélix raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tolivia komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ceniceros rent richting de bal. Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bordas Losada speelt de bal door. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek passt de bal met de wreef. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Eguren de bal. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Couto trapt de bal weg. Tolivia rent richting de bal. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Llaquet passt de bal zonder na te denken. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui passt de bal in één keer door. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tolivia is nu in balbezit. Kahramantürk is nu in balbezit. Tolivia rent richting de bal. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Llaquet met een sublieme pass. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek passt de bal in één keer door. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Albístegui is nu in balbezit. Albístegui geeft een lange en hoge pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk onderschept slim de pass. Kahramantürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mar del plata fc 64%, Kurtuba 36%.
mar del plata fc - Kurtuba 0:8