Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
safor cf 2024 chambeadores
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 21.1
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Fueyo probeert naar een medespeler te passen. Kütükçü geeft de bal voor. Daar is Gento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matafirou rent richting de bal. Matafirou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kütükçü verovert de bal door een tackle van achteren. Kütükçü geeft een lange en hoge pass. González Ruiz controleert de bal met de borst. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - chambeadores 1:0

12e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu maakt een afschuwelijke overtreding. Infante raakt geblesseerd tijdens het duel. Llador zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rois kopt de bal weg. Jaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
González Ruiz probeert de bal met de borst te controleren. González Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rios onderschept slim de pass. Rios speelt de bal door. Matafirou rent richting de bal. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Manjón bokst de bal weg. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Matafirou rent richting de bal. Matafirou passt de bal met de wreef. Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu schiet op doel. Manjón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - chambeadores 2:0

28e minuut.
Bugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugni passt de bal zonder na te denken. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou haalt uit met een fantastische trap. Manjón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - chambeadores 3:0

36e minuut.
Matafirou kopt de bal weg. Infante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hominda probeert naar een medespeler te passen. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safor cf 2024 32%, chambeadores 68%.
safor cf 2024 - chambeadores 3:0

47e minuut.
Barrantes met de inworp. Daar is Hominda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hominda passt de bal met de wreef. Matafirou rent richting de bal. Matafirou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Klungelig pakt Jaio de bal. Rios met een sublieme pass. Bugni met een sublieme pass. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - chambeadores 4:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kütükçü is nu in balbezit. Kütükçü passt de bal met de wreef. Requena onderschept slim de pass. Manjón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González Ruiz probeert de bal met de borst te controleren. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - chambeadores 5:0

55e minuut.
Kütükçü is nu in balbezit. Kütükçü passt de bal in één keer door. Llador rent richting de bal. Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bugni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert González Ruiz de bal onder controle te krijgen. Hominda kopt de bal weg. Matafirou rent richting de bal. Matafirou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţicleanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - chambeadores 6:0

63e minuut.
Ţicleanu onderschept slim de pass. Hominda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - chambeadores 7:0

65e minuut.
Fueyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda verovert de bal door een tackle van achteren. Hominda passt de bal met de wreef. Matafirou is nu in balbezit. Matafirou schiet op doel. Paal!

66e minuut.
González Ruiz geeft een hoge lob. Sellier is nu in balbezit. Sellier geeft de bal voor. Billabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kütükçü is nu in balbezit. Inworp. Fueyo met de inworp. Gento is nu in balbezit. Hominda geeft een hoge lob. Manjón bokst de bal weg.

83e minuut.
Rios kopt de bal weg. Kütükçü rent richting de bal. Kütükçü geeft de bal voor. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Fueyo de bal. Hominda rent richting de bal. Hominda passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safor cf 2024 32%, chambeadores 68%.
safor cf 2024 - chambeadores 7:0