Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
safor cf 2024 Grunge United FC
442 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Rios geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez de Moya met de inworp. García Tebar rent richting de bal. García Tebar geeft een lange en hoge pass. Español probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Borja Lacasa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - Grunge United FC 0:1

5e minuut.
Ţicleanu passt de bal met de wreef. Rodríguez de Moya rent richting de bal. Kütükçü verovert de bal door een tackle van achteren. Kütükçü geeft de bal voor. Ţicleanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bugni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrantes geeft een hoge lob. Kütükçü kopt de bal weg. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
safor cf 2024 - Grunge United FC 1:1

22e minuut.
Hominda rent richting de bal. Hominda passt de bal in één keer door. Kütükçü rent richting de bal. Kütükçü geeft een hoge lob. Ţicleanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - Grunge United FC 2:1

24e minuut.
Rios met een sublieme pass. Klungelig pakt Kütükçü de bal. Kütükçü met een sublieme pass. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ... Escartín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - Grunge United FC 3:1

32e minuut.
Barrantes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugni is nu in balbezit. Bugni passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Arregui rent richting de bal. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - Grunge United FC 4:1

34e minuut.
Japón Sevilla onderschept slim de pass. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios geeft een hoge lob. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - Grunge United FC 5:1

44e minuut.
Mantilla geeft een hoge lob. Stanciu rent richting de bal. Rios speelt de bal door. Daar is Fernández Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Arregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - Grunge United FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safor cf 2024 30%, Grunge United FC 70%.
safor cf 2024 - Grunge United FC 6:1

49e minuut.
López Cinta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugni met een snelle inworp. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bugni geeft een lange en hoge pass. Tornero bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bugni neemt de hoekschop. Ţicleanu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bugni zal de hoekschop nemen. Tantos kopt de bal weg. Fernández Nieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
González González kopt de bal weg. Kütükçü speelt de bal door. Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu schiet op doel. Escartín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf 2024 - Grunge United FC 7:1

78e minuut.
Fernández Nieto probeert naar een medespeler te passen. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios met een sublieme pass. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hominda onderschept slim de pass. Hominda probeert naar een medespeler te passen. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tornero verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu rent richting de bal. Tornero maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tornero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tornero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Cinta met een snelle inworp. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safor cf 2024 19%, Grunge United FC 81%.
safor cf 2024 - Grunge United FC 7:1