Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Toñino Torres Futbol Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Mir onderschept slim de pass. Mir probeert naar een medespeler te passen. Ferrer Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio onderschept slim de pass. Jaio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Corredor rent richting de bal. Capapay verovert de bal door een tackle van achteren. Capapay probeert naar een medespeler te passen. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar schiet op doel. Sánchez Carretero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
García Ventayol probeert naar een medespeler te passen. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio maakt een afschuwelijke overtreding. Jaio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Toñino 40%, Torres Futbol Club 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Toñino - Torres Futbol Club 0:0

49e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. Capapay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corredor. Corredor krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Parrado geeft een hoge lob. Corredor probeert naar een medespeler te passen. Ferrer Martinez is nu in balbezit. Lamar onderschept slim de pass. Lamar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Toñino - Torres Futbol Club 1:0

70e minuut.
Largo Carazo passt de bal met de wreef. Aranbarri rent richting de bal. García Santos onderschept slim de pass. Largo Carazo rent richting de bal. Largo Carazo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lamar probeert naar een medespeler te passen. Capapay rent richting de bal. Capapay passt de bal in één keer door. Parrado is nu in balbezit. Parrado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Toñino 55%, Torres Futbol Club 45%.
Atletico Toñino - Torres Futbol Club 1:0