Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruzovice FC SK Sigma Olomouc 1978
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Klungelig pakt Dvoreček de bal. Liberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Špoták begaat een overtreding. Špoták krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tatranský draait met de bal, schiet en ... Šrejma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matonoha rent richting de bal. Tatranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatranský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lafata met een sublieme pass. Špoták bereikt de bal nog maar net als eerste. Špoták met een sublieme pass. Stoliczka rent richting de bal. Stoliczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Šrejma passt de bal in één keer door. Dolínek is nu in balbezit. Dolínek passt de bal met de wreef. Tatranský rent richting de bal. Tatranský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - SK Sigma Olomouc 1978 0:1

38e minuut.
Špoták speelt de bal door. Stoliczka is nu in balbezit. Stoliczka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzovice FC 50%, SK Sigma Olomouc 1978 50%.
Bruzovice FC - SK Sigma Olomouc 1978 0:1

49e minuut.
Špíček is nu in balbezit. Špoták verovert de bal door een tackle van achteren. Stoliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Špoták bereikt de bal nog maar net als eerste. Špoták schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Tatranský kan de bal niet met de borst controleren. Neumann rent richting de bal. Tatranský onderschept slim de pass. Tatranský schiet op doel. Šrejma probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - SK Sigma Olomouc 1978 0:2

65e minuut.
Plášik rent richting de bal. Plášik passt de bal zonder na te denken. Šrejma probeert de bal aan de voet te houden. Tatranský is nu in balbezit. Tatranský draait met de bal, schiet en ... Vojta bokst de bal weg. Daar is Špidlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatranský is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Šrejma onderschept slim de pass. Tatranský is nu in balbezit. Matonoha is nu in balbezit. Tatranský onderschept slim de pass. Tatranský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dolínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatranský is nu in balbezit. Dolínek rent richting de bal. Tatranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatranský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzovice FC 56%, SK Sigma Olomouc 1978 44%.
Bruzovice FC - SK Sigma Olomouc 1978 0:2