Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: SK Alpel Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2926
SK Alpel AC Remedyyy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Šimánek rent richting de bal. Schön verovert de bal door een tackle van achteren. Botek begaat een overtreding. Botek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Potocký bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocký passt de bal in één keer door. Kostečka is nu in balbezit. Kostečka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Rokycana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bužínek met de inworp. Potocký is nu in balbezit. Potocký haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Alpel 68%, AC Remedyyy 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Alpel - AC Remedyyy 0:0

46e minuut.
Kubelka is nu in balbezit. Kubelka speelt de bal door. Botek probeert naar een medespeler te passen. Potocký bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocký haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Veleta passt de bal met de wreef. Míča is nu in balbezit. Míča probeert naar een medespeler te passen. Filipčík rent richting de bal. Filipčík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - AC Remedyyy 1:0

55e minuut.
Šimánek passt de bal met de wreef. Botek rent richting de bal. Botek passt de bal in één keer door. Potocký rent richting de bal. Potocký haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Veleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botek is nu in balbezit. Veleta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veleta krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Šimánek rent richting de bal. Šimánek geeft een lange en hoge pass. Šedák heeft problemen om de bal te vangen. Kostečka rent richting de bal. Kostečka haalt uit met een fantastische trap. Pirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potocký rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rokycana geeft een hoge lob. Šimánek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schön. Schön krijgt een gele kaart. Šimánek raakt geblesseerd tijdens het duel. Šimánek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kostečka is nu in balbezit. Kostečka draait met de bal, schiet en ... Pirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Hartmann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kodeš met de inworp. Šimánek onderschept slim de pass. Míča geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Schön is nu in balbezit. Potocký bereikt de bal nog maar net als eerste. Schön is nu in balbezit. Potocký onderschept slim de pass. Potocký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Alpel - AC Remedyyy 1:1

87e minuut.
Potocký raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Alpel 55%, AC Remedyyy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Alpel - AC Remedyyy 1:1