Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sparta Praha s.r.o. Bennystr
NormaI Tactiek aaa
36% Balbezit 64%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Zachar is nu in balbezit. Nařezal verovert de bal door een tackle van achteren. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník is nu in balbezit. Námořník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Nařezal passt de bal zonder na te denken. Suttner heeft problemen om de bal te vangen. Suttner geeft een hoge lob. Námořník rent richting de bal. Námořník schiet op doel. Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Námořník zal de hoekschop nemen. Desátý krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chrobák passt de bal met de wreef. Námořník is nu in balbezit. Námořník passt de bal in één keer door. Nařezal heeft problemen om de bal te vangen. Nařezal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dobrodinský geeft een hoge lob. Poredský kopt de bal weg. Klungelig pakt Podkováň de bal. Nařezal rent richting de bal. Nařezal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 0:1

14e minuut.
Tvrdý geeft een lange en hoge pass. Kotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mezera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Kotek is nu in balbezit. Kotek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:1

16e minuut.
Desátý probeert naar een medespeler te passen. Námořník is nu in balbezit. Námořník passt de bal in één keer door. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nařezal rent richting de bal. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal is nu in balbezit. Námořník is nu in balbezit. Námořník schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Desátý de bal. Tvrdý rent richting de bal. Desátý onderschept slim de pass. Desátý haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Podkováň de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:2

36e minuut.
Nařezal rent richting de bal. Nařezal passt de bal in één keer door. Desátý is nu in balbezit. Desátý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:3

44e minuut.
Poredský passt de bal zonder na te denken. Suttner is nu in balbezit. Suttner passt de bal zonder na te denken. Námořník is nu in balbezit. Námořník draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Praha s.r.o. 69%, Bennystr 31%.
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:4

52e minuut.
Pastušík geeft een lange en hoge pass. Mezera heeft problemen om de bal te vangen. Suttner met een sublieme pass. Desátý is nu in balbezit. Desátý haalt uit met een fantastische trap. Kurz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:5

54e minuut.
Kučný speelt de bal door. Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák probeert naar een medespeler te passen. Námořník is nu in balbezit. Námořník haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:6

64e minuut.
Sladkovský onderschept slim de pass. Sladkovský passt de bal in één keer door. Námořník rent richting de bal. Námořník schiet op doel. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:7

67e minuut.
Poredský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastušík maakt een afschuwelijke overtreding. Pastušík krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Dobrodinský is nu in balbezit. Námořník onderschept slim de pass. Námořník passt de bal in één keer door. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tvrdý is nu in balbezit. Desátý verovert de bal door een tackle van achteren. Desátý geeft een lange en hoge pass. Námořník heeft problemen om de bal te vangen. Námořník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:8

74e minuut.
Hazuka is nu in balbezit. Chrobák verovert de bal door een tackle van achteren. Chrobák passt de bal met de wreef. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nařezal speelt de bal door. Suttner rent richting de bal. Suttner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Desátý de bal. Desátý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Suttner geeft een lange en hoge pass. Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák geeft een lange en hoge pass. Námořník is nu in balbezit. Námořník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Valoušek trapt de bal weg van het doel. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník rent richting de bal. Námořník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Praha s.r.o. 72%, Bennystr 28%.
AC Sparta Praha s.r.o. - Bennystr 1:8