Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo ČB The Best Team CZ
4-5-1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Vlasatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerro rent richting de bal. Cerro passt de bal met de wreef. Kirs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo ČB - The Best Team CZ 1:0

6e minuut.
Öhrlund passt de bal met de wreef. Vos rent richting de bal. Vos geeft een lange en hoge pass. Kirs is nu in balbezit. Kirs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Čvertka met een harde bal richting middenveld. Öhrlund met een sublieme pass. Vos speelt de bal door. Kirs rent richting de bal. Kirs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kuqo met een sublieme pass. Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerro probeert naar een medespeler te passen. Kirs rent richting de bal. Kirs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kuqo met de inworp. Cerro geeft een lange en hoge pass. Čvertka heeft problemen om de bal te vangen. Kirs is nu in balbezit. Kirs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo ČB - The Best Team CZ 2:0

31e minuut.
Cerro rent richting de bal. Cerro probeert naar een medespeler te passen. Bignon probeert naar een medespeler te passen. Kirs rent richting de bal. Kirs haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vlasatý met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakala de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo ČB - The Best Team CZ 3:0

35e minuut.
Daar is Cerro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerro met een sublieme pass. Kuqo rent richting de bal. Kuqo geeft een lange en hoge pass. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kuqo passt de bal zonder na te denken. Kirs rent richting de bal. Kirs probeert naar een medespeler te passen. Cerro is nu in balbezit. Cerro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Kirs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Čvertka ... Strafschop! Kirs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirs legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo ČB - The Best Team CZ 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo ČB 38%, The Best Team CZ 62%.
Dynamo ČB - The Best Team CZ 4:0

47e minuut.
Kirs is nu in balbezit. Vlasatý rent richting de bal. Kirs verovert de bal door een tackle van achteren. Kirs haalt uit met een fantastische trap. Čvertka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Öhrlund rent richting de bal. Cerro is nu in balbezit. Cerro speelt de bal door. Kirs is nu in balbezit. Kirs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo ČB - The Best Team CZ 5:0

55e minuut.
Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerro schiet op doel. Daar is Čvertka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirs rent richting de bal. Kirs schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bignon kopt de bal weg. Kuqo is nu in balbezit. Kuqo passt de bal in één keer door. Kirs rent richting de bal. Kirs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vos is nu in balbezit. Vos passt de bal in één keer door. Kirs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirs draait met de bal, schiet en ... Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo ČB - The Best Team CZ 6:0

70e minuut.
Kirs rent richting de bal. Kirs haalt uit met een fantastische trap. Čvertka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos onderschept slim de pass. Vos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vavřinec trapt de bal weg van het doel. Bignon kopt de bal weg. Kirs rent richting de bal. Kirs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Čvertka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vos met de inworp. Cerro geeft een lange en hoge pass. Kirs krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vos probeert naar een medespeler te passen. Bakala met een sublieme pass. Bignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignon geeft de bal voor. Čvertka is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo ČB 22%, The Best Team CZ 78%.
Dynamo ČB - The Best Team CZ 6:0