Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dlouhá CF SK Alpel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Osika verovert de bal door een tackle van achteren. Osika passt de bal in één keer door. Abrhám is nu in balbezit. Abrhám haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Míča kopt de bal weg. Zelenay is nu in balbezit. Zelenay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abrhám de bal. Abrhám schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - SK Alpel 1:0

16e minuut.
Kubelka met een sublieme pass. Míča speelt de bal door. Dušek is nu in balbezit. Filipčík onderschept slim de pass. Filipčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kodeš geeft de bal voor. Daar is Filipčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dušek rent richting de bal. Filipčík onderschept slim de pass. Filipčík draait met de bal, schiet en ... Graňák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipčík rent richting de bal. Filipčík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Štefančík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kodeš met een snelle inworp. Míča bereikt de bal nog maar net als eerste. Míča draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kodeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefančík verovert de bal door een tackle van achteren. Štefančík speelt de bal door. Abrhám bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrhám draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 45%, SK Alpel 55%.
Dlouhá CF - SK Alpel 1:0

56e minuut.
Míča bereikt de bal nog maar net als eerste. Míča passt de bal met de wreef. Dušek heeft problemen om de bal te vangen. Filipčík rent richting de bal. Filipčík haalt uit met een fantastische trap. Graňák bokst de bal weg.

57e minuut.
Kodeš geeft een hoge lob. Osika heeft problemen om de bal te vangen. Sabina geeft een hoge lob. Filipčík rent richting de bal. Filipčík schiet op doel. Graňák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kula speelt de bal door. Zelenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenay geeft de bal voor. Abrhám is nu in balbezit. Abrhám draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Míča rent richting de bal. Míča met een sublieme pass. Filipčík rent richting de bal. Filipčík schiet op doel. Graňák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Míča raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferstel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 63%, SK Alpel 37%.
Dlouhá CF - SK Alpel 1:0