Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Gooners FC Bohemians 1905
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godínez met een snelle inworp. Ledvický probeert naar een medespeler te passen. Kulich rent richting de bal. Kulich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tentzerakis passt de bal met de wreef. Kocáb is nu in balbezit. Kocáb speelt de bal door. Večerník rent richting de bal. Večerník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Gooners - FC Bohemians 1905 0:1

16e minuut.
Kupček rent richting de bal. Jučević verovert de bal door een tackle van achteren. Jučević probeert naar een medespeler te passen. Kulich rent richting de bal. Kulich draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kulich rent richting de bal. Žejdlík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulich zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Engler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mighty Gooners - FC Bohemians 1905 1:1

43e minuut.
Šmahaj passt de bal in één keer door. Ledvický is nu in balbezit. Ledvický passt de bal zonder na te denken. Kulich is nu in balbezit. Kulich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Kupček de bal onder controle te krijgen. Ledvický rent richting de bal. Ledvický passt de bal in één keer door. Kulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Gooners - FC Bohemians 1905 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Gooners 35%, FC Bohemians 1905 65%.
Mighty Gooners - FC Bohemians 1905 2:1

58e minuut.
Jučević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šmahaj rent richting de bal. Šmahaj met een sublieme pass. Večerník is nu in balbezit. Večerník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kulich is nu in balbezit. Žejdlík is nu in balbezit. Kulich onderschept slim de pass. Kulich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Gooners - FC Bohemians 1905 3:1

71e minuut.
Siva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Večerník de bal. Met opzet legt Jučević zijn tegenspeler op de grond. Jučević krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Engler trapt de bal weg van het doel. Jučević kopt de bal weg. Kulich is nu in balbezit. Kulich haalt uit met een fantastische trap. Engler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Gooners - FC Bohemians 1905 4:1

82e minuut.
Večerník onderschept slim de pass. Argeşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu met een sublieme pass. Tentzerakis rent richting de bal. Tentzerakis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Gooners 46%, FC Bohemians 1905 54%.
Mighty Gooners - FC Bohemians 1905 4:1