Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klešice konyvasa
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Perotto rent richting de bal. Perotto geeft een lange en hoge pass. Máčala probeert naar een medespeler te passen. Lacayo Leiva is nu in balbezit. Lacayo Leiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Máčala rent richting de bal. Hajda onderschept slim de pass. Hajda passt de bal met de wreef. Debnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Debnár geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Masik geeft de bal voor. Perotto heeft problemen om de bal te vangen. Lacayo Leiva rent richting de bal. Lacayo Leiva schiet op doel. Klocna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - konyvasa 0:1

40e minuut.
Chí Thành is nu in balbezit. Chí Thành geeft de bal voor. Daar is Rettig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacayo Leiva rent richting de bal. Lacayo Leiva geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klešice 64%, konyvasa 36%.
FC Klešice - konyvasa 0:1

46e minuut.
Perotto probeert naar een medespeler te passen. Lacayo Leiva heeft problemen om de bal te vangen. Lacayo Leiva haalt uit met een fantastische trap. Klocna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Gurliauskas passt de bal met de wreef. Masik rent richting de bal. Zounek rent richting de bal. Masik verovert de bal door een tackle van achteren. Masik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lacayo Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo Leiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Uhřík is nu in balbezit. Gurliauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Gurliauskas passt de bal met de wreef. Masik rent richting de bal. Masik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klešice 52%, konyvasa 48%.
FC Klešice - konyvasa 0:1