Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: Slovánek Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3722
Slovánek Pastalavista
1 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 24.3
good Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen weak


10e minuut.
Lixăndroiu passt de bal in één keer door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki met een sublieme pass. Lucassen is nu in balbezit. Lucassen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ţigănaş speelt de bal door. Lucassen rent richting de bal. Gärtner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gärtner krijgt een gele kaart. Lucassen raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucassen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - Pastalavista 1:0

14e minuut.
Łącki speelt de bal door. Sollier is nu in balbezit. Koval rent richting de bal. Sollier onderschept slim de pass. Sollier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Švadlenka probeert naar een medespeler te passen. Kulička rent richting de bal. Kulička passt de bal zonder na te denken. Jesenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský draait met de bal, schiet en ... Tomáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucassen is nu in balbezit. Vodrážka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucassen onderschept slim de pass. Lucassen draait met de bal, schiet en ... Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Lucassen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - Pastalavista 2:0

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rouspetr niet meer kan verder spelen. Lícek komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Koval passt de bal zonder na te denken. Švejdík rent richting de bal. Met opzet legt Łącki zijn tegenspeler op de grond. Łącki krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ţigănaş geeft een lange en hoge pass. Sollier kopt de bal weg. Vodrážka controleert de bal met de borst. Lucassen is nu in balbezit. Lucassen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Vodrážka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sollier rent richting de bal. Vodrážka maakt een afschuwelijke overtreding. Vodrážka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovánek 45%, Pastalavista 55%.
Slovánek - Pastalavista 2:0

48e minuut.
Bochenek verovert de bal door een tackle van achteren. Bochenek geeft een hoge lob. Daar is Gärtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sollier is nu in balbezit. Sollier haalt uit met een fantastische trap. Lícek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kubinec met een sublieme pass. Łącki is nu in balbezit. Łącki met een sublieme pass. Sollier is nu in balbezit. Sollier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bochenek verovert de bal door een tackle van achteren. Bochenek geeft een lange en hoge pass. Sollier kopt de bal weg. Lucassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucassen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bochenek passt de bal zonder na te denken. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş probeert naar een medespeler te passen. Lucassen heeft problemen om de bal te vangen. Lucassen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Łącki rent richting de bal. Łącki passt de bal met de wreef. Sollier rent richting de bal. Sollier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sršeň kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Koval de bal onder controle te krijgen. Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier schiet op doel. Lícek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - Pastalavista 3:0

82e minuut.
Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki geeft een lange en hoge pass. Koval heeft problemen om de bal te vangen. Lucassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucassen haalt uit met een fantastische trap. Lícek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovánek 29%, Pastalavista 71%.
Slovánek - Pastalavista 3:0