Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollo de Manchester Dementi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Chadim is nu in balbezit. Popp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nežárka onderschept slim de pass. Nežárka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Křikava rent richting de bal. Nežárka verovert de bal door een tackle van achteren. Nežárka passt de bal in één keer door. Chadim is nu in balbezit. Chadim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Frankot onderschept slim de pass. Frankot passt de bal in één keer door. Jirků bereikt de bal nog maar net als eerste. Plchota onderschept slim de pass. Plchota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dobruský rent richting de bal. Dobruský passt de bal met de wreef. Seka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadim is nu in balbezit. Chadim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dobruský is nu in balbezit. Křikava met een sublieme pass. Vogel rent richting de bal. Frankot is nu in balbezit. Frankot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Braun geeft een hoge lob. Nejezchleba kopt de bal weg. Daar is Křikava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadim rent richting de bal. Chadim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Frankot rent richting de bal. Dobruský onderschept slim de pass. Dobruský probeert naar een medespeler te passen. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Popp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rostřikovač met een snelle inworp. Nežárka rent richting de bal. Nežárka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollo de Manchester 49%, Dementi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollo de Manchester - Dementi 0:0

47e minuut.
Kopyto trapt de bal weg van het doel. Křikava kopt de bal weg. Daar is Jirků, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankot is nu in balbezit. Frankot draait met de bal, schiet en ... Kopyto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Prokeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nejezchleba is nu in balbezit. Nejezchleba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollo de Manchester - Dementi 1:0

50e minuut.
Mžourek rent richting de bal. Otřísal verovert de bal door een tackle van achteren. Otřísal met een sublieme pass. Chadim is nu in balbezit. Chadim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Křikava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otřísal met een sublieme pass. Chadim rent richting de bal. Nežárka is nu in balbezit. Nežárka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Křikava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nežárka verovert de bal door een tackle van achteren. Nežárka speelt de bal door. Chadim rent richting de bal. Chadim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollo de Manchester - Dementi 1:1

83e minuut.
Braun probeert de bal aan de voet te houden. Chadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Belyj probeert naar een medespeler te passen. Chadim rent richting de bal. Chadim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollo de Manchester 48%, Dementi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollo de Manchester - Dementi 1:1