Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32800
Dinamo1968 My Route 66
konko Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Puce geeft de bal voor. Fellaini rent richting de bal. Fellaini passt de bal met de wreef. Zimmerbauer rent richting de bal. Zimmerbauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Buscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković probeert naar een medespeler te passen. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Puce de bal. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer geeft de bal voor. Fellaini rent richting de bal. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini schiet op doel. Olrlandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Puce heeft problemen om de bal te vangen. Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Trabucci geeft de bal voor. Inworp. Pilkrt met de inworp. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg.

28e minuut.
Pilkrt rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilkrt neemt de hoekschop. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Siódmiak geeft de bal voor. Fellaini kopt de bal weg. Puce speelt de bal door. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. Olrlandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Fellaini is nu in balbezit. Prăscan onderschept slim de pass. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siódmiak trapt de bal weg. Carbonell kopt de bal weg. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - My Route 66 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 74%, My Route 66 26%.
Dinamo1968 - My Route 66 0:1

46e minuut.
Trabucci geeft een lange en hoge pass. Rüttimann kopt de bal weg. Larraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraza haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - My Route 66 1:1

51e minuut.
Gałusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałusa met een sublieme pass. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - My Route 66 1:2

54e minuut.
Živković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu rent richting de bal. Živković rent richting de bal. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Buscan passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Siódmiak rent richting de bal. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Živković geeft een lange en hoge pass. Pilkrt geeft de bal voor. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - My Route 66 1:3

72e minuut.
Prăscan onderschept slim de pass. Nedelescu is nu in balbezit. Carbonell speelt de bal door. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Tufeanu met een harde bal richting middenveld. Carbonell kopt de bal weg. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Živković passt de bal zonder na te denken. Pilkrt heeft problemen om de bal te vangen. Pilkrt passt de bal met de wreef. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Tufeanu met een harde bal richting middenveld. Zimmerbauer kopt de bal weg. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Olrlandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Puce is nu in balbezit. Fellaini is nu in balbezit. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini schiet op doel. Olrlandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - My Route 66 2:3

83e minuut.
Badarică geeft een hoge lob. Larraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraza passt de bal in één keer door. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann schiet op doel. Olrlandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Gałusa met een snelle inworp. Badarică geeft een hoge lob. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 59%, My Route 66 41%.
Dinamo1968 - My Route 66 2:3