Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA Oaia cu Soric
v6 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 19.8
incredible Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trifu met een snelle inworp. Bătrânu rent richting de bal. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Vlaicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 1:0

4e minuut.
Ioan kopt de bal weg. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Călin rent richting de bal. Chiappelli onderschept slim de pass. Chiappelli probeert naar een medespeler te passen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Botezan trapt de bal weg. Rubalewski speelt de bal door. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 2:0

11e minuut.
Călin is nu in balbezit. Chiappelli speelt de bal door. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ... Vlaicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 3:0

14e minuut.
Rubalewski probeert naar een medespeler te passen. Chiappelli rent richting de bal. Chiappelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buisson de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 4:0

15e minuut.
Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin probeert naar een medespeler te passen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şuteu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rubalewski kopt de bal weg. Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 5:0

18e minuut.
Machetti kopt de bal weg. Şuteu rent richting de bal. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 6:0

19e minuut.
Daar is Iscru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson rent richting de bal. Trifu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trifu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rubalewski probeert naar een medespeler te passen. Chiappelli is nu in balbezit. Chiappelli passt de bal met de wreef. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Şuteu passt de bal in één keer door. Rubalewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 7:0

25e minuut.
Rubalewski passt de bal met de wreef. Buisson rent richting de bal. Buisson passt de bal in één keer door. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ... Vlaicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gallinara speelt de bal door. Şuteu speelt de bal door. Chiappelli met een sublieme pass. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Şuteu passt de bal in één keer door. Chiappelli is nu in balbezit. Chiappelli passt de bal in één keer door. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel. Vlaicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Călin geeft de bal voor. Chiappelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rubalewski de bal. Rubalewski geeft de bal voor. Buisson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chiappelli is nu in balbezit. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ... Vlaicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 8:0

42e minuut.
Ioan geeft een hoge lob. Chiappelli kopt de bal weg. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel. Vlaicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 9:0

43e minuut.
Trifu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rubalewski met een snelle inworp. Chiappelli rent richting de bal. Chiappelli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vlaicu met een harde bal richting middenveld. Şuteu probeert naar een medespeler te passen. Buisson rent richting de bal. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 10:0

45e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje speelt de bal door. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel. Vlaicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 18%, Oaia cu Soric 82%.
FC SILWANA - Oaia cu Soric 11:0

47e minuut.
Gallinara geeft een lange en hoge pass. Torje kopt de bal weg. Botezan heeft problemen om de bal te vangen. Buisson is nu in balbezit. Buisson draait met de bal, schiet en ... Vlaicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 12:0

49e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft de bal voor. Torje controleert de bal met de borst. Torje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 13:0

50e minuut.
Iscru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moţatu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rubalewski met een sublieme pass. Chiappelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappelli passt de bal met de wreef. Torje is nu in balbezit. Torje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Şuteu rent richting de bal. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. Vlaicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 14:0

54e minuut.
Şuteu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiappelli de bal. Chiappelli probeert naar een medespeler te passen. Machetti geeft de bal voor. Buisson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ... Vlaicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 15:0

56e minuut.
Gallinara geeft de bal voor. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rubalewski kopt de bal weg. Buisson probeert naar een medespeler te passen. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ... Vlaicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 16:0

59e minuut.
Călin speelt de bal door. Buisson is nu in balbezit. Buisson passt de bal met de wreef. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Turcu onderschept slim de pass. Turcu probeert naar een medespeler te passen. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Chiappelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ... Vlaicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 17:0

68e minuut.
Buisson probeert naar een medespeler te passen. Ioan rent richting de bal. Torje onderschept slim de pass. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 18:0

69e minuut.
Şuteu kopt de bal weg. Chiappelli met een sublieme pass. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Vlaicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 19:0

71e minuut.
Vlaicu trapt de bal weg van het doel. Şuteu kopt de bal weg. Torje heeft problemen om de bal te vangen. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chiappelli passt de bal met de wreef. Buisson rent richting de bal. Buisson passt de bal met de wreef. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şuteu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Doeltrap. Szczepaniak met een harde bal richting middenveld. Chiappelli speelt de bal door. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Buisson is nu in balbezit. Buisson passt de bal zonder na te denken. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel. Vlaicu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Chiappelli is nu in balbezit. Chiappelli passt de bal met de wreef. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Călin rent richting de bal. Chiappelli verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappelli met een sublieme pass. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ... Vlaicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Torje is nu in balbezit. Torje passt de bal met de wreef. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Vlaicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Oaia cu Soric 20:0

90e minuut.
Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Călin rent richting de bal. Torje onderschept slim de pass. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 19%, Oaia cu Soric 81%.
FC SILWANA - Oaia cu Soric 20:0