Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Breaza Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35654
STIINTA BREAZA dacic club
extra Tactiek Mauru
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Iraola is nu in balbezit. Iraola geeft de bal voor. Bähler is nu in balbezit. Bähler geeft de bal voor. Wewiórski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bähler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Karahan bokst de bal weg. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Karahan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Petró onderschept slim de pass. Petró speelt de bal door. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing haalt uit met een fantastische trap. Chaina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Fajardo passt de bal met de wreef. Wewiórski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laskaris. Laskaris krijgt een gele kaart. Wewiórski raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdu Yuseen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gardinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardinazzi geeft een hoge lob. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Karahan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Srpon kopt de bal weg. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing speelt de bal door. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak schiet op doel. Chaina bokst de bal weg. Petró met een sublieme pass. Bähler rent richting de bal. Laskaris met een sublieme pass. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Srpon geeft een lange en hoge pass. Abdu Yuseen rent richting de bal. Met opzet legt Motyka zijn tegenspeler op de grond. Motyka krijgt een gele kaart. Abdu Yuseen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdu Yuseen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STIINTA BREAZA 51%, dacic club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STIINTA BREAZA - dacic club 0:0

49e minuut.
Bähler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardinazzi rent richting de bal. Pletsch onderschept slim de pass. Pletsch geeft de bal voor. Wewiórski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Etyemez heeft problemen om de bal te vangen. Srpon verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka onderschept slim de pass. Motyka met een sublieme pass. Musa heeft problemen om de bal te vangen. Musa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Laskaris geeft de bal voor. Adamiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sioćko. Adamiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motyka wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Laskaris kopt de bal weg. Bähler rent richting de bal. Motyka begaat een overtreding. Motyka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Srpon verovert de bal door een tackle van achteren. Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski passt de bal zonder na te denken. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel. Karahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pletsch onderschept slim de pass. Pletsch met een sublieme pass. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Karahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STIINTA BREAZA 42%, dacic club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STIINTA BREAZA - dacic club 0:0