Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: HIVINEL Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13674
HIVINEL A Team
Ale Tactiek My
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Palshikar geeft een hoge lob. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen passt de bal zonder na te denken. Chrząszcz rent richting de bal. Chrząszcz schiet op doel. Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kompała geeft de bal voor. Warmuziński kopt de bal weg. Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Palshikar met een sublieme pass. Furtek rent richting de bal. Renoux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Furtek raakt geblesseerd tijdens het duel. Furtek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Baranga geeft de bal voor. Scutaru rent richting de bal. Scutaru passt de bal met de wreef. Boaventura rent richting de bal. Boaventura haalt uit met een fantastische trap. Essex bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 1:0

11e minuut.
Vergillito geeft een lange en hoge pass. Vacátko rent richting de bal. Vacátko probeert naar een medespeler te passen. Furtek rent richting de bal. Furtek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cwojdziński speelt de bal door. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman speelt de bal door. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Renoux verovert de bal door een tackle van achteren. Renoux geeft een lange en hoge pass. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... Essex maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 2:0

25e minuut.
Renoux geeft een lange en hoge pass. Roman is nu in balbezit. Roman geeft een lange en hoge pass. Furtek heeft problemen om de bal te vangen. Furtek draait met de bal, schiet en ... Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Furtek rent richting de bal. De Oliveira is nu in balbezit. De Oliveira geeft de bal voor. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura schiet op doel. Essex bokst de bal weg. Tyrajski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Oliveira neemt de hoekschop. Tyrajski maakt een snoekduik en kopt de bal. Essex probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 3:0

32e minuut.
Chrząszcz speelt de bal door. Vacátko is nu in balbezit. Vacátko geeft de bal voor. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 3:1

39e minuut.
Boaventura rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ioanid zal de hoekschop nemen. Boaventura krijgt zijn hoofd ertegen. Essex werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 4:1

41e minuut.
Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz passt de bal zonder na te denken. Kompała is nu in balbezit. Furtek verovert de bal door een tackle van achteren. Furtek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Palshikar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen met een sublieme pass. Furtek is nu in balbezit. Furtek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIVINEL 61%, A Team 39%.
HIVINEL - A Team 4:1

46e minuut.
Scutaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vergillito de bal. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura schiet op doel. Essex probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 5:1

47e minuut.
Cwojdziński speelt de bal door. De Oliveira met een sublieme pass. Sentieiro speelt de bal door. Scutaru is nu in balbezit. Scutaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Roman met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert De Oliveira de bal onder controle te krijgen. Sentieiro is nu in balbezit. Sentieiro geeft de bal voor. Boaventura maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Chrząszcz probeert naar een medespeler te passen. Palshikar rent richting de bal. Palshikar speelt de bal door. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 5:2

54e minuut.
Roman geeft een lange en hoge pass. Vacátko kan de bal niet met de borst controleren. Vacátko probeert naar een medespeler te passen. Furtek is nu in balbezit. Furtek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lungu trapt de bal weg. Ioanid controleert de bal met de borst. Vacátko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Furtek de bal. Furtek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vergillito geeft een hoge lob. Inworp. Ioanid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scutaru rent richting de bal. Scutaru geeft een hoge lob. Essex bokst de bal weg.

62e minuut.
Cruceanu kopt de bal weg. Vacátko rent richting de bal. Vacátko probeert naar een medespeler te passen. Furtek rent richting de bal. Furtek draait met de bal, schiet en ... Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski met een sublieme pass. Boaventura is nu in balbezit. Scutaru rent richting de bal. Scutaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Palshikar met een snelle inworp. Janzen is nu in balbezit. Janzen speelt de bal door. Furtek is nu in balbezit. Furtek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Palshikar is nu in balbezit. Palshikar passt de bal met de wreef. Furtek is nu in balbezit. Furtek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cruceanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palshikar rent richting de bal. Palshikar met een sublieme pass. Chrząszcz rent richting de bal. Chrząszcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Janzen passt de bal zonder na te denken. Vacátko is nu in balbezit. Vacátko geeft een hoge lob. Furtek is nu in balbezit. Furtek draait met de bal, schiet en ... Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Essex niet meer kan verder spelen. Morell komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Palshikar met de inworp. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen passt de bal zonder na te denken. Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIVINEL 57%, A Team 43%.
HIVINEL - A Team 5:2