Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Univ. Craiova 78 AFC Danubiana
442 Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 24.8
excellent Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Sobiech geeft een lange en hoge pass. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ... Parască onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 1:0

6e minuut.
Blader probeert naar een medespeler te passen. Spang Olsen is nu in balbezit. Spang Olsen probeert naar een medespeler te passen. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 2:0

11e minuut.
Peter speelt de bal door. Ciarkowski rent richting de bal. Parască is nu in balbezit. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Frunda heeft problemen om de bal te vangen. Peter rent richting de bal. Peter passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Reus bereikt de bal nog maar net als eerste. Reus geeft de bal voor. Parască heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski onderschept slim de pass. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 3:0

19e minuut.
Blader met een sublieme pass. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peter de bal. Peter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 4:0

21e minuut.
Spang Olsen passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski speelt de bal door. Peter heeft problemen om de bal te vangen. Peter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 5:0

24e minuut.
Reus met een sublieme pass. Ciarkowski probeert naar een medespeler te passen. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel. Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 6:0

27e minuut.
Reus speelt de bal door. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter passt de bal met de wreef. Ciarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vinereanu trapt de bal weg. Blader kopt de bal weg. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Reus probeert naar een medespeler te passen. Peter is nu in balbezit. Peter passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ... Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mareş geeft een hoge lob. Spang Olsen controleert de bal met de borst. Spang Olsen probeert naar een medespeler te passen. Peter is nu in balbezit. Peter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 7:0

37e minuut.
Hagiu probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu is nu in balbezit. Ciarkowski onderschept slim de pass. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Parască, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter is nu in balbezit. Peter haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 8:0

43e minuut.
Heck rent richting de bal. Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Peter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter schiet op doel. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 78 21%, AFC Danubiana 79%.
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 8:0

46e minuut.
Virtejaru komt het veld opgelopen. Nadolsky komt het veld opgelopen. Cioropina komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Peter rent richting de bal. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter verovert de bal door een tackle van achteren. Reus is nu in balbezit. Reus haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Peter rent richting de bal. Soare legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciarkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 9:0

54e minuut.
Vinereanu met een harde bal richting middenveld. Reus kopt de bal weg. Klungelig pakt Soare de bal. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 10:0

57e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Reus verovert de bal door een tackle van achteren. Reus geeft de bal voor. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 11:0

62e minuut.
Spang Olsen met de inworp. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski geeft een lange en hoge pass. Peter heeft problemen om de bal te vangen. Peter draait met de bal, schiet en ... Vinereanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peter is nu in balbezit. Peter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 12:0

65e minuut.
Vinereanu met een sublieme pass. Blader bereikt de bal nog maar net als eerste. Blader passt de bal met de wreef. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Reus passt de bal zonder na te denken. Blader probeert de bal met de borst te controleren. Frunda met een sublieme pass. Peter rent richting de bal. Peter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 13:0

72e minuut.
Blader rent richting de bal. Blader passt de bal in één keer door. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 14:0

76e minuut.
Blader bereikt de bal nog maar net als eerste. Blader passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski kan de bal niet met de borst controleren. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ciarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski passt de bal zonder na te denken. Peter is nu in balbezit. Peter draait met de bal, schiet en ... Nadolsky probeert de bal aan de voet te houden. Vinereanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 15:0

82e minuut.
Klungelig pakt Reus de bal. Reus met een sublieme pass. Peter speelt de bal door. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 16:0

84e minuut.
Blader geeft de bal voor. Vinereanu speelt de bal door. Blader kopt de bal weg. Klungelig pakt Peter de bal. Peter draait met de bal, schiet en ... Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vinereanu met een sublieme pass. Heck kopt de bal weg. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 78 14%, AFC Danubiana 86%.
Univ. Craiova 78 - AFC Danubiana 16:0