Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: HellTigers Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12045
HellTigers Dinamo B.K.
NewTicTac Tactiek ulysse
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 56
formidable Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen good


8e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz geeft een lange en hoge pass. Daar is Galica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran rent richting de bal. Chiran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Duchesne is nu in balbezit. Duchesne geeft een lange en hoge pass. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo B.K. 1:0

14e minuut.
Tufeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ugrinović de bal. Mihu is nu in balbezit. Mihu geeft de bal voor. Chiran krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Laamers geeft de bal voor. Ugrinović kopt de bal weg. Mihu rent richting de bal. Mihu geeft een hoge lob. Yeffal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Parraguéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koks rent richting de bal. Tufeanu met een sublieme pass. Mihu geeft een hoge lob. Yeffal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fryc probeert de bal met de borst te controleren. Frăţilă begaat een overtreding. Fryc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schreuder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nordvik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Schreuder geeft een hoge lob. Mureşeanu kopt de bal weg. Hrebenciuc heeft problemen om de bal te vangen. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Tufeanu geeft een hoge lob. Buitenspel voor Nordvik. Goede buitenspelval van de verdediging. Hrebenciuc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ... Szamosszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Laamers is nu in balbezit. Chiran onderschept slim de pass. Chiran passt de bal met de wreef. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. Szamosszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Filozof probeert naar een medespeler te passen. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović geeft een hoge lob. Mihu is nu in balbezit. Mihu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiran is nu in balbezit. Chiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo B.K. 2:0

35e minuut.
Nordvik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryc met een sublieme pass. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nordvik kopt de bal weg. Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parraguéz begaat een overtreding. Fryc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof passt de bal met de wreef. Daar is Mureşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordvik rent richting de bal. Nordvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Duchesne geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tufeanu de bal onder controle te krijgen. Chiran is nu in balbezit. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo B.K. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 52%, Dinamo B.K. 48%.
HellTigers - Dinamo B.K. 3:0

68e minuut.
Parraguéz geeft een lange en hoge pass. Laamers rent richting de bal. Yeffal rent richting de bal. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. Szamosszegi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo B.K. 4:0

72e minuut.
Fryc is nu in balbezit. Fryc geeft de bal voor. Mureşeanu probeert de bal met de borst te controleren. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Fryc geeft een hoge lob. Nordvik is nu in balbezit. Ugrinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nordvik raakt geblesseerd tijdens het duel. Nordvik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nărăvaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ... Szamosszegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo B.K. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 54%, Dinamo B.K. 46%.
HellTigers - Dinamo B.K. 5:0