Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: sport-star Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20320
sport-star steaua1980
for 2 Tactiek BSCF22
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 13
56.2 gemiddelde waardering 50.8
excellent Schieten good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


24e minuut.
Purcărea met een sublieme pass. Narkus is nu in balbezit. Narkus passt de bal in één keer door. Burja rent richting de bal. Burja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru geeft een lange en hoge pass. Burja is nu in balbezit. Burja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Narkus passt de bal zonder na te denken. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stuto kopt de bal weg. Narkus rent richting de bal. Narkus met een sublieme pass. Albu rent richting de bal. Albu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Burja controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Toader komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 53%, steaua1980 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sport-star - steaua1980 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Purcărea de bal. Tătărescu rent richting de bal. Met opzet legt Purcărea zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Purcărea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Purcărea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Toader kopt de bal weg. Stuto geeft een lange en hoge pass. Lăcustă kopt de bal weg. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez geeft de bal voor. Filiberti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Stuto heeft problemen om de bal te vangen. Alexandru is nu in balbezit. Stuto onderschept slim de pass. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Tătărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru geeft een lange en hoge pass. Burja krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Toader neemt vlug de vrije trap. Zielnik is nu in balbezit. Albu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 42%, steaua1980 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sport-star - steaua1980 0:0