Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Danubiana Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4208
AFC Danubiana AFRO
Attack Tactiek AFRO
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.7 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten very good
average Passen average
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Mattia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioară met de inworp. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Brocea met een sublieme pass. van der Gun rent richting de bal. Boca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boca krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Brocea is nu in balbezit. Brocea passt de bal in één keer door. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Boca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreev is nu in balbezit. Andreev geeft een hoge lob. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Danubiana 62%, AFRO 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Danubiana - AFRO 0:0

46e minuut.
Cioropina komt het veld opgelopen. Nadolsky komt het veld opgelopen. Andrieş komt het veld opgelopen. Virtejaru komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nuschele speelt de bal door. Nadolsky heeft problemen om de bal te vangen. van der Gun is nu in balbezit. van der Gun draait met de bal, schiet en ... Vinereanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van der Gun rent richting de bal. van der Gun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - AFRO 0:1

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vinereanu niet meer kan verder spelen. Índio komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Nuschele met een sublieme pass. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev geeft een lange en hoge pass. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nuschele is nu in balbezit. Nuschele passt de bal in één keer door. van der Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gun schiet op doel. Índio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nuschele rent richting de bal. Nuschele passt de bal in één keer door. Nadolsky rent richting de bal. Polnar verovert de bal door een tackle van achteren. Polnar draait met de bal, schiet en ... Índio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - AFRO 0:2

66e minuut.
van der Gun rent richting de bal. Mareş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van der Gun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nuschele zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - AFRO 0:3

73e minuut.
Andrieş met een snelle inworp. van der Gun is nu in balbezit. Mareş maakt een afschuwelijke overtreding. Mareş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
van der Gun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roberts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van der Gun probeert naar een medespeler te passen. Polnar rent richting de bal. Polnar schiet op doel. Índio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - AFRO 0:4

75e minuut.
van der Gun rent richting de bal. Andrieş verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. van der Gun rent richting de bal. van der Gun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - AFRO 0:5

79e minuut.
Inworp. Brocea met de inworp. Pieszek met een sublieme pass. van der Gun rent richting de bal. van der Gun haalt uit met een fantastische trap. Índio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Frunda rent richting de bal. Frunda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brocea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuschele geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek passt de bal met de wreef. Andreev speelt de bal door. van der Gun is nu in balbezit. van der Gun geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Danubiana 80%, AFRO 20%.
AFC Danubiana - AFRO 0:5