Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Univ. Craiova astra9maiploiesti
442 Tactiek rin 1
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 48.9
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Czapski is nu in balbezit. Peţeanu rent richting de bal. Czapski is nu in balbezit. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Buftea kopt de bal weg. Klungelig pakt Găină de bal. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap. Cincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:1

8e minuut.
Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Peţeanu speelt de bal door. Czapski is nu in balbezit. Czapski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:2

10e minuut.
Luca passt de bal in één keer door. Czapski is nu in balbezit. Czapski passt de bal met de wreef. Peţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Buftea onderschept slim de pass. Buftea probeert naar een medespeler te passen. Czapski rent richting de bal. Czapski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Luca passt de bal zonder na te denken. Buftea probeert naar een medespeler te passen. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Cincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:3

15e minuut.
Luca onderschept slim de pass. Luca passt de bal zonder na te denken. Mareş met een sublieme pass. Daar is Czapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Buftea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peţeanu rent richting de bal. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Peţeanu rent richting de bal. Czapski is nu in balbezit. Peţeanu is nu in balbezit. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:4

22e minuut.
Buftea speelt de bal door. Mareş probeert naar een medespeler te passen. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peţeanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:5

25e minuut.
Nae geeft een lange en hoge pass. Secăreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buftea speelt de bal door. Czapski is nu in balbezit. Czapski draait met de bal, schiet en ... Cincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:6

26e minuut.
Czapski speelt de bal door. Luca is nu in balbezit. Luca passt de bal met de wreef. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu schiet op doel. Cincă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:7

28e minuut.
Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski onderschept slim de pass. Czapski speelt de bal door. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Peţeanu passt de bal in één keer door. Buftea heeft problemen om de bal te vangen. Czapski is nu in balbezit. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Cincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:8

33e minuut.
Amnar rent richting de bal. Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu geeft een hoge lob. Peţeanu probeert de bal met de borst te controleren. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:9

37e minuut.
Mareş heeft problemen om de bal te vangen. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nae de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Klungelig pakt Buftea de bal. Buftea passt de bal in één keer door. Mareş speelt de bal door. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Luca heeft problemen om de bal te vangen. Peţeanu is nu in balbezit. Nae is nu in balbezit. Czapski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Univ. Craiova 82%, astra9maiploiesti 18%.
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:10

47e minuut.
Klungelig pakt Mareş de bal. Mareş geeft de bal voor. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:11

49e minuut.
Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş probeert naar een medespeler te passen. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Cincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:12

50e minuut.
Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amnar de bal. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu schiet op doel. Cincă bokst de bal weg.

54e minuut.
Dobrogeanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luca de bal. Luca passt de bal zonder na te denken. Czapski rent richting de bal. Czapski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Peţeanu kopt de bal weg. Luca is nu in balbezit. Luca passt de bal met de wreef. Czapski rent richting de bal. Czapski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:13

62e minuut.
Mareş passt de bal in één keer door. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski passt de bal in één keer door. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Peţeanu draait met de bal, schiet en ... Nae probeert de bal aan de voet te houden. Butuşan rent richting de bal. Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu geeft de bal voor. Cincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:14

68e minuut.
Găină rent richting de bal. Găină passt de bal zonder na te denken. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:15

70e minuut.
Luca met de inworp. Dobrogeanu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrogeanu probeert naar een medespeler te passen. Czapski rent richting de bal. Czapski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:16

72e minuut.
Nae geeft de bal voor. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca is nu in balbezit. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Czapski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luca de bal. Luca met een sublieme pass. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Faraco met een snelle inworp. Klungelig pakt Mareş de bal. Mareş geeft een lange en hoge pass. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Găină de bal. Dobrogeanu geeft een lange en hoge pass. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:17

87e minuut.
Mareş is nu in balbezit. Mareş passt de bal met de wreef. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:18

89e minuut.
Mareş probeert naar een medespeler te passen. Peţeanu is nu in balbezit. Luca speelt de bal door. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Univ. Craiova 83%, astra9maiploiesti 17%.
FC Univ. Craiova - astra9maiploiesti 0:18