Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: FC MCG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5000
FC MCG F.C.Univ.Craiova
442 Tactiek Nicolo Napoli
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 44.7
very good Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


20e minuut.
Leiton met een sublieme pass. Daar is Melki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melki met een sublieme pass. Abd El-Latef is nu in balbezit. Abd El-Latef schiet op doel. Urbański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu schiet op doel. Urbański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vernaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vernaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernaz geeft een lange en hoge pass. Vulpescu krijgt zijn hoofd ertegen. Shober probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MCG - F.C.Univ.Craiova 1:0

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urbański met een harde bal richting middenveld. Vulpescu kopt de bal weg. Ferdig`ov is nu in balbezit. Ferdig`ov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MCG - F.C.Univ.Craiova 2:0

31e minuut.
Daar is Abdelzaher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelzaher geeft de bal voor. Klungelig pakt Talar de bal. Tamsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MCG - F.C.Univ.Craiova 2:1

33e minuut.
Abdelzaher passt de bal in één keer door. Tamsalu rent richting de bal. Nędza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nędza krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Abdelzaher met een sublieme pass. Farghali is nu in balbezit. Farghali geeft een lange en hoge pass. Tamsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu draait met de bal, schiet en ... Urbański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Urbański met een harde bal richting middenveld. Zaharia kopt de bal weg. Melki met een sublieme pass. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MCG 47%, F.C.Univ.Craiova 53%.
FC MCG - F.C.Univ.Craiova 2:1

61e minuut.
Vernaz probeert de bal met de borst te controleren. Vernaz passt de bal in één keer door. Ferdig`ov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdig`ov schiet op doel. Shober maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MCG - F.C.Univ.Craiova 3:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melki met een snelle inworp. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia geeft een lange en hoge pass. Tamsalu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Talar probeert de bal met de borst te controleren. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu met een sublieme pass. Abd El-Latef bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Latef draait met de bal, schiet en ... Urbański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MCG - F.C.Univ.Craiova 3:2

83e minuut.
Potasiński is nu in balbezit. Nowicki is nu in balbezit. Nowicki passt de bal in één keer door. Acciai rent richting de bal. Acciai schiet op doel. Shober bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MCG 33%, F.C.Univ.Craiova 67%.
FC MCG - F.C.Univ.Craiova 3:2