Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Dacia Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2745
Dacia FC Lucas Team
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.1
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Storhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Storhaug geeft een lange en hoge pass. Oprean is nu in balbezit. Anchev verovert de bal door een tackle van achteren. Anchev schiet op doel. Hrenciuc bokst de bal weg.

22e minuut.
Preoteasa geeft een lange en hoge pass. Storhaug kopt de bal weg. Klungelig pakt Özbilgiç de bal. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bohălţeanu geeft de bal voor. Ivănescu heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - FC Lucas Team 0:1

31e minuut.
Dineţ rent richting de bal. Özbilgiç verovert de bal door een tackle van achteren. Özbilgiç met een sublieme pass. Anchev is nu in balbezit. Anchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - FC Lucas Team 0:2

34e minuut.
Anchev speelt de bal door. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. Chevereşan probeert de bal aan de voet te houden. Hrenciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - FC Lucas Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia 69%, FC Lucas Team 31%.
Dacia - FC Lucas Team 0:3

52e minuut.
Ivănescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Özbilgiç de bal. Jerpelea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jerpelea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jerpelea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Özbilgiç wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Özbilgiç speelt de bal door. Klungelig pakt Bădilă de bal. Buleatã begaat een overtreding. Buleatã krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Chevereşan heeft problemen om de bal te vangen. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu passt de bal in één keer door. Anchev rent richting de bal. Anchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - FC Lucas Team 0:4

69e minuut.
Preoteasa rent richting de bal. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă is nu in balbezit. Hilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia 53%, FC Lucas Team 47%.
Dacia - FC Lucas Team 0:4