Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Zalau Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40000
ARSENAL Zalău Csíkszereda FK
mosu 1 Tactiek ék
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal met de wreef. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko is nu in balbezit. Yepko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilie met een sublieme pass. Korytkiewicz rent richting de bal. Yepko onderschept slim de pass. Yepko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinelli met een sublieme pass. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin schiet op doel. Goga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Korytkiewicz onderschept slim de pass. Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Mirancea maakt een afschuwelijke overtreding. Furlan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Furlan kan niet meer verder spelen. Davidovici komt het veld opgelopen. Yepko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baldwin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu onderschept slim de pass. Korytkiewicz rent richting de bal. Surdu onderschept slim de pass. Surdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - Csíkszereda FK 1:0

31e minuut.
Baldwin kopt de bal weg. Daar is Teodosiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdu is nu in balbezit. Surdu draait met de bal, schiet en ... Goga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - Csíkszereda FK 2:0

38e minuut.
Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Pinelli is nu in balbezit. Met opzet legt Lozano zijn tegenspeler op de grond. Lozano krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Surdu is nu in balbezit. Surdu passt de bal zonder na te denken. Baldwin rent richting de bal. Baldwin schiet op doel. Goga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - Csíkszereda FK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL Zalău 32%, Csíkszereda FK 68%.
ARSENAL Zalău - Csíkszereda FK 3:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buftea komt het veld opgelopen. Tamayo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pinelli controleert de bal met de borst. Vişoianu is nu in balbezit. Pinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pinelli geeft de bal voor. Baldwin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Yepko passt de bal in één keer door. Baldwin rent richting de bal. Tamayo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tamayo krijgt een gele kaart. Baldwin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davidovici legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - Csíkszereda FK 4:0

68e minuut.
Câţanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żygowski met de inworp. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea passt de bal zonder na te denken. Vişoianu rent richting de bal. Pinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pinelli haalt uit met een fantastische trap. Goga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Davidovici passt de bal met de wreef. Yepko is nu in balbezit. Yepko passt de bal met de wreef. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin draait met de bal, schiet en ... Goga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL Zalău 32%, Csíkszereda FK 68%.
ARSENAL Zalău - Csíkszereda FK 4:0