Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: FC.VASAS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10812
FC.VASAS BonPapa
bumbum Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 28.4
outstanding Schieten poor
excellent Passen poor
very good Verdedigen average


2e minuut.
Nanu met een sublieme pass. Furnea probeert naar een medespeler te passen. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă geeft de bal voor. Urrutia controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Nanu is nu in balbezit. Nanu geeft een hoge lob. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 1:0

5e minuut.
Nanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nanu met een sublieme pass. Furnea geeft de bal voor. Klungelig pakt Gavrilă de bal. Gavrilă schiet op doel. Njavro bokst de bal weg.

11e minuut.
Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă draait met de bal, schiet en ... Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu geeft een lange en hoge pass. Gavrilă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Păcală rent richting de bal. Păcală geeft een hoge lob. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă draait met de bal, schiet en ... Njavro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 2:0

15e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Vişinoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu met een sublieme pass. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă draait met de bal, schiet en ... Njavro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 3:0

19e minuut.
Nanu passt de bal zonder na te denken. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu speelt de bal door. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap. Njavro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ioniţă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă met een sublieme pass. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu schiet op doel. Njavro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 4:0

22e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Vişinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinoiu probeert naar een medespeler te passen. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bălţatu geeft een hoge lob. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă passt de bal in één keer door. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap. Njavro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 5:0

27e minuut.
Nanu probeert naar een medespeler te passen. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu speelt de bal door. Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap. Njavro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pârvu is nu in balbezit. Pârvu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gavrilă de bal. Gavrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 6:0

31e minuut.
Vişinoiu schiet op doel. Njavro met een sublieme pass. Nanu kopt de bal weg. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap. Njavro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 7:0

33e minuut.
Vişinoiu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vişinoiu kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 8:0

34e minuut.
Daar is Pizzolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzolato passt de bal met de wreef. Nanu met een sublieme pass. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu schiet op doel. Njavro bokst de bal weg.

38e minuut.
Nanu is nu in balbezit. Pârvu probeert naar een medespeler te passen. Furnea rent richting de bal. Furnea geeft een lange en hoge pass. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

42e minuut.
Njavro speelt de bal door. Nanu kopt de bal weg. Daar is Vişinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... Polakowski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furnea zal de hoekschop nemen. Vişinoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 14%, BonPapa 86%.
FC.VASAS - BonPapa 9:0

47e minuut.
Furnea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ioniţă de bal. Furnea verovert de bal door een tackle van achteren. Furnea geeft een hoge lob. Vişinoiu springt en kopt de bal. Njavro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 10:0

49e minuut.
Furnea passt de bal zonder na te denken. Vişinoiu is nu in balbezit. Gavrilă rent richting de bal. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu schiet op doel. Njavro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap. Njavro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 11:0

52e minuut.
Gavrilă springt en kopt de bal. Urrutia kopt de bal weg. Pârvu met een sublieme pass. Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă draait met de bal, schiet en ... Polakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furnea zal de hoekschop nemen. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... Njavro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Urrutia de bal. Njavro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 12:0

57e minuut.
Velescu passt de bal met de wreef. Furnea is nu in balbezit. Furnea met een sublieme pass. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap. Njavro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Furnea neemt de hoekschop. Vişinoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 13:0

64e minuut.
Pârvu rent richting de bal. Pârvu passt de bal zonder na te denken. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap. Njavro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 14:0

65e minuut.
Furnea kopt de bal weg. Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă passt de bal in één keer door. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vişinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinoiu passt de bal in één keer door. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă schiet op doel. Njavro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Nanu met de inworp. Velescu is nu in balbezit. Velescu geeft de bal voor. Gavrilă springt en kopt de bal. Njavro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Velescu probeert naar een medespeler te passen. Pârvu speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinoiu schiet op doel. Njavro bokst de bal weg. Daar is Polakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furnea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă schiet op doel. Njavro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 15:0

73e minuut.
Docan kan de bal niet met de borst controleren. Nanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nanu passt de bal in één keer door. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 16:0

75e minuut.
Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakowski geeft de bal voor. Lupu kopt de bal weg. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Velescu speelt de bal door. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu speelt de bal door. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 17:0

77e minuut.
Pizzolato probeert naar een medespeler te passen. Oltean heeft problemen om de bal te vangen. Vişinoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Njavro met een harde bal richting middenveld. Docan kopt de bal weg. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nanu kopt de bal weg. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu passt de bal in één keer door. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - BonPapa 18:0

90e minuut.
Polakowski trapt de bal weg. Pârvu rent richting de bal. Ioniţă begaat een overtreding. Ioniţă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 15%, BonPapa 85%.
FC.VASAS - BonPapa 18:0