Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Coco.88 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1559
Coco.88 COVEL FC
433 Tactiek 2C
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen good


9e minuut.
Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iancu de bal. Iancu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kakios speelt de bal door. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk passt de bal zonder na te denken. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan speelt de bal door. Nycz is nu in balbezit. Nycz schiet op doel. Bondía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kakios met de inworp. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal in één keer door. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ... Bondía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pruśniewski probeert de bal aan de voet te houden. Fornarini kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ... Pescaru bokst de bal weg.

29e minuut.
Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan verovert de bal door een tackle van achteren. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baldelli is nu in balbezit. Radian verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian is nu in balbezit. Radian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Nycz probeert naar een medespeler te passen. Glensk is nu in balbezit. Glensk passt de bal met de wreef. Radian is nu in balbezit. Radian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Merkiewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bădălan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Merkiewski geeft de bal voor. Inworp. Bădălan met de inworp. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco.88 65%, COVEL FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coco.88 - COVEL FC 0:0

49e minuut.
Pruśniewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Negrilă de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Baldelli met een sublieme pass. Tratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratz passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Pescaru bokst de bal weg. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco.88 - COVEL FC 1:0

55e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Bădălan rent richting de bal. Radian is nu in balbezit. Radian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bădălan neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Negrilă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merkiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iancu is nu in balbezit. Iancu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Estrada passt de bal in één keer door. Kakios met een sublieme pass. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Radian kan de bal niet met de borst controleren. Radian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coco.88 - COVEL FC 1:1

67e minuut.
Merkiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Radian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merkiewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erdemirata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pruśniewski is nu in balbezit. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski onderschept slim de pass. Pruśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco.88 - COVEL FC 2:1

84e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ... Pescaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco.88 60%, COVEL FC 40%.
Coco.88 - COVEL FC 2:1