Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Metrom Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2932
Metrom Coco.88
Normal Tactiek 433
37% Balbezit 63%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 42.9
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Estrada speelt de bal door. Iancu is nu in balbezit. Iancu passt de bal met de wreef. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Coco.88 0:1

3e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Agüero probeert de bal met de borst te controleren. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Coco.88 0:2

5e minuut.
Allende geeft de bal voor. Iancu is nu in balbezit. Iancu geeft een hoge lob. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Tratz passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een hoge lob. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Merkiewski kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Iancu is nu in balbezit. Iancu schiet op doel. Bănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Coco.88 0:3

15e minuut.
Iancu probeert naar een medespeler te passen. Stolojan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estrada. Stolojan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Estrada speelt de bal door. Fornarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornarini passt de bal zonder na te denken. Iancu rent richting de bal. Iancu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Iancu onderschept slim de pass. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Apostu de bal. Apostu geeft een lange en hoge pass. Iancu kopt de bal weg. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Coco.88 0:4

38e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Pruśniewski rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Pruśniewski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada met een sublieme pass. Iancu rent richting de bal. Daar is Pruśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Coco.88 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrom 63%, Coco.88 37%.
Metrom - Coco.88 0:5

51e minuut.
Bochinsky onderschept slim de pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Coco.88 0:6

59e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada met een sublieme pass. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een lange en hoge pass. Iancu rent richting de bal. Iancu draait met de bal, schiet en ... Baltariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ... Bănică bokst de bal weg.

65e minuut.
Allende met de inworp. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pruśniewski rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal met de wreef. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Baltariu de bal. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. Bănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Coco.88 0:7

74e minuut.
Estrada passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero met een sublieme pass. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mazilu geeft een hoge lob. Pruśniewski probeert de bal aan de voet te houden. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu passt de bal in één keer door. Iancu rent richting de bal. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metrom - Coco.88 0:8

84e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu speelt de bal door. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Mihart trapt de bal weg van het doel. Estrada kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pruśniewski de bal onder controle te krijgen. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Apostu geeft een hoge lob. Sima rent richting de bal. Sima probeert naar een medespeler te passen. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrom 67%, Coco.88 33%.
Metrom - Coco.88 0:8