Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real del tg.jiu CAMPIONUL
atac Tactiek alta 11 d
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar speelt de bal door. Blejan rent richting de bal. Şelaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şelaru haalt uit met een fantastische trap. Shchetinin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Sarniak verovert de bal door een tackle van achteren. Sarniak met een sublieme pass. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda schiet op doel. Pruteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată met een sublieme pass. Costea speelt de bal door. Borges rent richting de bal. Borges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mokrzycki met de inworp. Riverón geeft de bal voor. Belodedici springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Riverón met een snelle inworp. Lemetsaar is nu in balbezit. Ninoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lemetsaar raakt geblesseerd tijdens het duel. Bontaş neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 0:1

16e minuut.
Muczek probeert naar een medespeler te passen. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru met een sublieme pass. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel. Shchetinin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Klungelig pakt Riverón de bal. Riverón geeft een hoge lob. Şelaru kopt de bal weg. Belodedici rent richting de bal. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cămătaru kopt de bal weg. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lemetsaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Shchetinin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Skonieczka de bal. Skonieczka geeft een lange en hoge pass. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Cămătaru de bal. Borges rent richting de bal. Muczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borges raakt geblesseerd tijdens het duel. Kardas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 1:1

35e minuut.
Belodedici met een sublieme pass. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Riverón neemt de hoekschop. Klungelig pakt Belodedici de bal. Mazilu geeft de bal voor. Borges is nu in balbezit. Borges haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 2:1

40e minuut.
Trombas met een snelle inworp. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şelaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bontaş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shchetinin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Sarniak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skonieczka. Sarniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skonieczka met een sublieme pass. Costea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Lemetsaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemetsaar passt de bal in één keer door. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 57%, CAMPIONUL 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real del tg.jiu - CAMPIONUL 2:2

48e minuut.
Cămătaru geeft een hoge lob. Inworp. Mazilu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardas geeft de bal voor. Borges krijgt zijn hoofd ertegen. Pruteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Mazilu geeft een lange en hoge pass. Borges is nu in balbezit. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges schiet op doel. Pruteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 3:2

68e minuut.
Lemetsaar probeert naar een medespeler te passen. Ciuboată probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kardas geeft de bal voor. Daar is Muczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges rent richting de bal. Borges draait met de bal, schiet en ... Pruteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 4:2

72e minuut.
Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Blejan geeft de bal voor. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 5:2

79e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. Inworp. Riverón met een snelle inworp. Bontaş geeft een lange en hoge pass. Belodedici springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 5:3

80e minuut.
Costea met een sublieme pass. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae speelt de bal door. Sarniak rent richting de bal. Sarniak draait met de bal, schiet en ... Pruteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skonieczka geeft een lange en hoge pass. Şelaru controleert de bal met de borst. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru onderschept slim de pass. Şelaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mazilu met een snelle inworp. Kardas speelt de bal door. Skonieczka is nu in balbezit. Sarniak verovert de bal door een tackle van achteren. Sarniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kardas kopt de bal weg. Klungelig pakt Cămătaru de bal. Sarniak is nu in balbezit. Sarniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - CAMPIONUL 6:3

89e minuut.
Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Trombas heeft problemen om de bal te vangen. Borges probeert naar een medespeler te passen. Sarniak is nu in balbezit. Sarniak haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 50%, CAMPIONUL 50%.
real del tg.jiu - CAMPIONUL 6:3