Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: SONIS Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6157
SONIS Reddogs99
distrugatorul Tactiek 541
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 28.5
very good Schieten poor
very good Passen average
very good Verdedigen poor


4e minuut.
Doeltrap. Bălan trapt de bal weg. Rimoldi met een sublieme pass. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Neacşu bokst de bal weg.

7e minuut.
Cimbru met een sublieme pass. Klungelig pakt Klamczyński de bal. Klamczyński speelt de bal door. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Neacşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft een hoge lob. Klamczyński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński speelt de bal door. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Neacşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 1:0

13e minuut.
Rogozneanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klamczyński de bal. Cocoloş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cocoloş krijgt een gele kaart. Klamczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Stoilov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stoilov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 2:0

15e minuut.
Manu is nu in balbezit. Rimoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Rimoldi geeft een lange en hoge pass. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 3:0

16e minuut.
Jerković is nu in balbezit. Jerković passt de bal met de wreef. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński haalt uit met een fantastische trap. Neacşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 4:0

18e minuut.
Cesi geeft de bal voor. Jerković kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Rimoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Rimoldi schiet op doel. Neacşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rimoldi rent richting de bal. Rimoldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rimoldi rent richting de bal. Rimoldi haalt uit met een fantastische trap. Neacşu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Godeiro neemt de hoekschop. Neacşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoilov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 5:0

21e minuut.
Klamczyński controleert de bal met de borst. Klamczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Stoilov de bal. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Neacşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński draait met de bal, schiet en ... Neacşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 6:0

30e minuut.
Daar is Klamczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov rent richting de bal. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński schiet op doel. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro passt de bal in één keer door. Piskorz speelt de bal door. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sucă met de inworp. Rimoldi geeft een hoge lob. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jerković de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 7:0

41e minuut.
Ilie heeft problemen om de bal te vangen. Ilie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cocoloş de bal. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Neacşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 8:0

44e minuut.
Rimoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Rimoldi passt de bal zonder na te denken. Jerković probeert naar een medespeler te passen. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rimoldi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ... Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 18%, Reddogs99 82%.
SONIS - Reddogs99 9:0

47e minuut.
Piskorz is nu in balbezit. Piskorz geeft een lange en hoge pass. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 10:0

52e minuut.
Jerković rent richting de bal. Jerković passt de bal met de wreef. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 11:0

56e minuut.
Jerković passt de bal zonder na te denken. Cocoloş is nu in balbezit. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov schiet op doel. Neacşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 12:0

57e minuut.
Ledesma geeft de bal voor. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Neacşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bălan kopt de bal weg. Rimoldi rent richting de bal. Rimoldi geeft de bal voor. Stoilov springt en kopt de bal. Neacşu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Bălan is nu in balbezit. Bălan geeft een lange en hoge pass. Ledesma kopt de bal weg. Rimoldi geeft de bal voor. Neacşu bokst de bal weg. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 13:0

62e minuut.
Grădean komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Piskorz probeert naar een medespeler te passen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov passt de bal in één keer door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Piskorz rent richting de bal. Piskorz geeft de bal voor. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cocoloş de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rimoldi neemt de hoekschop. Neacşu probeert naar een medespeler te passen. Piskorz kopt de bal weg. Stoilov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Stoilov springt en kopt de bal. Klamczyński kopt de bal weg. Piskorz heeft problemen om de bal te vangen. Rimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoldi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rimoldi passt de bal met de wreef. Klamczyński met een sublieme pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 14:0

74e minuut.
Rimoldi met een sublieme pass. Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădean geeft een hoge lob. Stoilov springt en kopt de bal. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 15:0

76e minuut.
Bălan geeft een hoge lob. Piskorz kopt de bal weg. Klamczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Grădean krijgt zijn hoofd ertegen. Neacşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Neacşu probeert naar een medespeler te passen. Rimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoldi met een sublieme pass. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dumitraşcu-Popescu controleert de bal met de borst. Rimoldi rent richting de bal. Rimoldi met een sublieme pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 16:0

80e minuut.
Rimoldi passt de bal met de wreef. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean speelt de bal door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 17:0

81e minuut.
Cuzino komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş passt de bal in één keer door. Klamczyński geeft een hoge lob. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 18:0

88e minuut.
Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino probeert naar een medespeler te passen. Rimoldi met een sublieme pass. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Reddogs99 19:0

90e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 11%, Reddogs99 89%.
SONIS - Reddogs99 19:0