Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiul Craiova Universitatea 1919 Cluj
pro5 c Tactiek GWB?! 532 Kopa
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 7
55.4 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bregy trapt de bal weg. Nowaczek kopt de bal weg. Altınmakas is nu in balbezit. Altınmakas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Vedelago rent richting de bal. Szlachta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vedelago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zavrl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 1:0

17e minuut.
Chover is nu in balbezit. Chover geeft de bal voor. Nowaczek rent richting de bal. Nowaczek geeft een hoge lob. Bartosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Wan-Bissaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 2:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawor met de inworp. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară geeft een lange en hoge pass. Grigorescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiul Craiova 63%, Universitatea 1919 Cluj 37%.
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 2:1

51e minuut.
Peretti passt de bal in één keer door. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Wan-Bissaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 3:1

56e minuut.
Bregy speelt de bal door. Gawor kopt de bal weg. Szlachta is nu in balbezit. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel. Bregy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Zavrl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavrl geeft een hoge lob. Altınmakas kopt de bal weg. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 4:1

65e minuut.
Klötzli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haldimann is nu in balbezit. Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... Bregy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 4:2

71e minuut.
Szlachta geeft een lange en hoge pass. Klötzli probeert de bal met de borst te controleren. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... Bregy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 4:3

72e minuut.
Siwek geeft een lange en hoge pass. Klötzli is nu in balbezit. Statu rent richting de bal. Statu draait met de bal, schiet en ... Bregy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 4:4

84e minuut.
Cioară rent richting de bal. Cioară geeft de bal voor. Vedelago verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachta rent richting de bal. Szlachta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor met een sublieme pass. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel. Bregy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiul Craiova 63%, Universitatea 1919 Cluj 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiul Craiova - Universitatea 1919 Cluj 4:4