Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temptations APOLLO AC
yep Tactiek 442
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten very good
weak Passen solid
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Verdeş speelt de bal door. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun speelt de bal door. Botea rent richting de bal. Botea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Torregiani bokst de bal weg.

9e minuut.
Cybulski passt de bal zonder na te denken. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński geeft de bal voor. Botea rent richting de bal. Botea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Ščepka de bal. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščepka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Immersi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapsa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:2

20e minuut.
Verdeş rent richting de bal. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Kapsa speelt de bal door. Daar is Botea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botea haalt uit met een fantastische trap. Torregiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:3

23e minuut.
Kapsa speelt de bal door. Daar is Immersi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Immersi passt de bal in één keer door. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Botea is nu in balbezit. Botea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:4

25e minuut.
Miedziński probeert naar een medespeler te passen. Immersi is nu in balbezit. Immersi passt de bal met de wreef. Botea rent richting de bal. Botea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Osland onderschept slim de pass. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa speelt de bal door. Botea is nu in balbezit. Botea draait met de bal, schiet en ... Torregiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Immersi haalt uit met een fantastische trap. Ščepka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miedziński zal de hoekschop nemen. Immersi springt en kopt de bal. Paal!

34e minuut.
Verdeş rent richting de bal. Verdeş geeft de bal voor. Daar is Ščepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Immersi is nu in balbezit. Immersi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Immersi is nu in balbezit. Immersi passt de bal zonder na te denken. Osland is nu in balbezit. Botea onderschept slim de pass. Botea draait met de bal, schiet en ... Torregiani bokst de bal weg.

38e minuut.
Osland is nu in balbezit. Osland geeft een lange en hoge pass. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Botea de bal. Botea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Miedziński met een snelle inworp. Ščepka rent richting de bal. Ščepka geeft de bal voor. Cybulski kopt de bal weg. Miedziński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:5

41e minuut.
Ščepka rent richting de bal. Immersi verovert de bal door een tackle van achteren. Immersi probeert naar een medespeler te passen. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Verdeş speelt de bal door. Immersi is nu in balbezit. Immersi passt de bal met de wreef. Botea heeft problemen om de bal te vangen. Botea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cybulski passt de bal in één keer door. Miedziński probeert naar een medespeler te passen. Immersi is nu in balbezit. Immersi haalt uit met een fantastische trap. Torregiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 74%, APOLLO AC 26%.
temptations - APOLLO AC 0:6

54e minuut.
Cybulski speelt de bal door. Immersi is nu in balbezit. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Botea is nu in balbezit. Botea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cybulski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miedziński de bal. Miedziński geeft een hoge lob. Botea is nu in balbezit. Botea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Manzano de bal. Botea is nu in balbezit. Botea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:7

65e minuut.
Immersi rent richting de bal. Immersi geeft de bal voor. De Meo kopt de bal weg. Botea rent richting de bal. Botea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:8

70e minuut.
Hoftun is nu in balbezit. Hoftun met een sublieme pass. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa geeft een lange en hoge pass. Immersi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:9

75e minuut.
Cybulski kopt de bal weg. Immersi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ščepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi onderschept slim de pass. Immersi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Guillaume geeft de bal voor. Verdeş geeft een lange en hoge pass. Botea kopt de bal weg. Immersi rent richting de bal. Immersi draait met de bal, schiet en ... Torregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - APOLLO AC 0:10

82e minuut.
Hoftun geeft een hoge lob. Ščepka kopt de bal weg. Klungelig pakt Miedziński de bal. Miedziński geeft de bal voor. Botea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Verdeş kopt de bal weg. Kapsa rent richting de bal. Kapsa passt de bal zonder na te denken. Botea is nu in balbezit. Botea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 63%, APOLLO AC 37%.
temptations - APOLLO AC 0:10