Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prabusirea Lapus FC Dinamo Zalau
433 Tactiek gabitza
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 55.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kozanecki speelt de bal door. Schmutz met een sublieme pass. Weiner rent richting de bal. Weiner schiet op doel. Paal! Lindhardt rent richting de bal. Lindhardt geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Degano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Dinamo Zalau 0:1

8e minuut.
Kozanecki speelt de bal door. Bugarani speelt de bal door. Kula met een sublieme pass. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ... Pressato bokst de bal weg.

17e minuut.
Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Traverso is nu in balbezit. Moreira Ferraro onderschept slim de pass. Kula onderschept slim de pass. Kula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kozanecki is nu in balbezit. Kozanecki passt de bal in één keer door. Walicki met een sublieme pass. Traverso rent richting de bal. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Buriol rent richting de bal. Buriol passt de bal in één keer door. Lindhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhardt geeft een lange en hoge pass. Matusek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kula is nu in balbezit. Kula passt de bal zonder na te denken. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... Pressato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prabusirea Lapus - FC Dinamo Zalau 1:1

40e minuut.
Thanh Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matusek rent richting de bal. Matusek geeft de bal voor. Weiner maakt een snoekduik en kopt de bal. Snopek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Dinamo Zalau 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 51%, FC Dinamo Zalau 49%.
Prabusirea Lapus - FC Dinamo Zalau 1:2

48e minuut.
Lindhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozanecki rent richting de bal. Buriol begaat een overtreding. Buriol krijgt een gele kaart. Kozanecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kozanecki kan niet meer verder spelen. Selivonchyk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bentivogli rent richting de bal. Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułazik passt de bal met de wreef. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 51%, FC Dinamo Zalau 49%.
Prabusirea Lapus - FC Dinamo Zalau 1:2