Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoristii I.S.B. Forestry
tactica Tactiek reset2021
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
49.8 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten solid
solid Passen excellent
average Verdedigen very good


11e minuut.
Revheim geeft een lange en hoge pass. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca geeft een lange en hoge pass. Predoiu kopt de bal weg. Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan probeert naar een medespeler te passen. Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez met een sublieme pass. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hiçyorulmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chang springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 1:0

38e minuut.
Tilkowski kopt de bal weg. Nzati is nu in balbezit. Chillan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Chillan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chillan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 59%, Forestry 41%.
Tractoristii I.S.B. - Forestry 1:0

48e minuut.
Nzati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Predoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nzati probeert naar een medespeler te passen. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tilkowski passt de bal met de wreef. Ilca met een sublieme pass. Nzati speelt de bal door. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Ganea is nu in balbezit. Ringo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ringo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Predoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nzati rent richting de bal. Nzati geeft de bal voor. Sierotnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoristii I.S.B. - Forestry 1:1

75e minuut.
Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Predoiu is nu in balbezit. Nzati speelt de bal door. Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Revheim de bal. Revheim geeft een lange en hoge pass. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Chang draait met de bal, schiet en ... Öngen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ringo met een sublieme pass. Daar is Santibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santibáñez passt de bal met de wreef. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. Pancu bokst de bal weg.

85e minuut.
Nzati heeft problemen om de bal te vangen. Ilca rent richting de bal. Ilca passt de bal in één keer door. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu haalt uit met een fantastische trap. Jaso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 50%, Forestry 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tractoristii I.S.B. - Forestry 1:1