Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sexy team dragasani Unirea Ocna Sibiului
kata2 Tactiek ocnasu 23
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.6 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen solid


3e minuut.
Forgács rent richting de bal. Garbień verovert de bal door een tackle van achteren. Garbień geeft een lange en hoge pass. Turpçu rent richting de bal. Turpçu haalt uit met een fantastische trap. Suchomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień verovert de bal door een tackle van achteren. Garbień passt de bal zonder na te denken. Talami is nu in balbezit. Talami geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Legutko passt de bal met de wreef. Bambi is nu in balbezit. Turpçu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turpçu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pellios geeft een lange en hoge pass. Minoccheri kopt de bal weg. Mangion is nu in balbezit. Talami bereikt de bal nog maar net als eerste. Talami geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paź probeert de bal aan de voet te houden. Garbień kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Knápek de bal onder controle te krijgen. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień onderschept slim de pass. Garbień geeft een lange en hoge pass. Mangion is nu in balbezit. Mangion draait met de bal, schiet en ... Suchomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - Unirea Ocna Sibiului 0:1

29e minuut.
Garbień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talami bereikt de bal nog maar net als eerste. Talami geeft de bal voor. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - Unirea Ocna Sibiului 0:2

40e minuut.
Tokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Tokaj geeft de bal voor. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak schiet op doel. Suchomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - Unirea Ocna Sibiului 0:3

44e minuut.
Forgács controleert de bal met de borst. Talami bereikt de bal nog maar net als eerste. Talami geeft een hoge lob. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion draait met de bal, schiet en ... Suchomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 58%, Unirea Ocna Sibiului 42%.
sexy team dragasani - Unirea Ocna Sibiului 0:3

48e minuut.
Nazzario geeft de bal voor. Talami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garbień kopt de bal weg. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Turpçu verovert de bal door een tackle van achteren. Turpçu passt de bal met de wreef. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tokaj rent richting de bal. Tokaj passt de bal zonder na te denken. Turpçu rent richting de bal. Turpçu draait met de bal, schiet en ... Suchomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - Unirea Ocna Sibiului 0:4

75e minuut.
Paź rent richting de bal. Paź probeert naar een medespeler te passen. Roopõld geeft een hoge lob. Daar is Łydka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Talami is nu in balbezit. Nadolny onderschept slim de pass. Nadolny speelt de bal door. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź draait met de bal, schiet en ... Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - Unirea Ocna Sibiului 1:4

82e minuut.
Talami rent richting de bal. Talami geeft een hoge lob. Turpçu rent richting de bal. Turpçu schiet op doel. Suchomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - Unirea Ocna Sibiului 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 53%, Unirea Ocna Sibiului 47%.
sexy team dragasani - Unirea Ocna Sibiului 1:5