Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BOOMLORD FC Electrica
442b Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 30
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Kominatos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dudnic de bal. Dudnic probeert naar een medespeler te passen. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel. Rajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Witkowski probeert naar een medespeler te passen. Buła probeert naar een medespeler te passen. Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Apostolescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bravi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravi passt de bal in één keer door. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - FC Electrica 1:0

37e minuut.
Buła kopt de bal weg. Kominatos is nu in balbezit. Kominatos passt de bal zonder na te denken. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kominatos passt de bal zonder na te denken. Bravi heeft problemen om de bal te vangen. Bravi passt de bal zonder na te denken. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Rajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Schneiderbauer passt de bal in één keer door. Kominatos speelt de bal door. Dudnic probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 39%, FC Electrica 61%.
F.C.BOOMLORD - FC Electrica 1:0

57e minuut.
Gugo geeft de bal voor. Dudnic kopt de bal weg. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Rajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - FC Electrica 2:0

59e minuut.
Witkowski passt de bal met de wreef. Botezan controleert de bal met de borst. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - FC Electrica 3:0

62e minuut.
Bravi speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Boljun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas schiet op doel. Rajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - FC Electrica 4:0

66e minuut.
Bravi verovert de bal door een tackle van achteren. Bravi geeft de bal voor. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Rajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - FC Electrica 5:0

73e minuut.
Bravi passt de bal zonder na te denken. Botezan rent richting de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... Rajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - FC Electrica 6:0

75e minuut.
Buła met een sublieme pass. Daar is Dudnic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudnic geeft de bal voor. Bravi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravi geeft de bal voor. Rajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bravi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bravi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravi geeft een hoge lob. Buła is nu in balbezit. Buła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 23%, FC Electrica 77%.
F.C.BOOMLORD - FC Electrica 6:0