Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Buffaloess Fc Cartierul Confectii Arad
vulturul Tactiek 4123 Atac
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Biserčić probeert naar een medespeler te passen. Bauman is nu in balbezit. Bauman speelt de bal door. Kornai rent richting de bal. Kornai schiet op doel. Losonczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Şerb kopt de bal weg. Żurański geeft een hoge lob. Bauman probeert de bal aan de voet te houden. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère schiet op doel. Kurajica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bauman passt de bal zonder na te denken. Kornai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristea. Kornai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Murgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci begaat een overtreding. Murgoci krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kornai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Powell komt bij de bal en schiet. Murgoci probeert de bal aan de voet te houden. Abbas is nu in balbezit. Abbas haalt uit met een fantastische trap. Losonczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Fc Cartierul Confectii Arad 1:0

27e minuut.
Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci begaat een overtreding. Abbas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Powell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Losonczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Fc Cartierul Confectii Arad 2:0

37e minuut.
Gavrilescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gonzalez de bal. Abbas verovert de bal door een tackle van achteren. Abbas schiet op doel. Losonczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Fc Cartierul Confectii Arad 3:0

41e minuut.
Bauman met de inworp. Biserčić rent richting de bal. Biserčić geeft de bal voor. Abbas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Fc Cartierul Confectii Arad 4:0

42e minuut.
Biserčić probeert naar een medespeler te passen. Bauman speelt de bal door. Gică rent richting de bal. Kornai onderschept slim de pass. Kornai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 35%, Fc Cartierul Confectii Arad 65%.
Green Buffaloess - Fc Cartierul Confectii Arad 4:0

46e minuut.
Podgorean komt het veld opgelopen. Bušínský komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Żurański de bal. Bauman rent richting de bal. Bauman geeft de bal voor. Abbas maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Murgoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losonczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 39%, Fc Cartierul Confectii Arad 61%.
Green Buffaloess - Fc Cartierul Confectii Arad 4:0