Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Venus Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17603
Venus FC as sinauti
532 Tactiek cu tupeu
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 55.1
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tatoń geeft een lange en hoge pass. Baruta onderschept slim de pass. Inworp. Onofrei met de inworp. Mazurek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Vraciu rent richting de bal. Tatoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vraciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vraciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Janczar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sodalski met een sublieme pass. Formoso met een sublieme pass. Klungelig pakt Mutis de bal. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mazurek geeft de bal voor. Mutis onderschept slim de pass. Inworp. Tatoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sodalski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Betz bokst de bal weg. Radzewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Betz bokst de bal weg.

13e minuut.
Vraciu rent richting de bal. Tatoń verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoń geeft een hoge lob. Sodalski is nu in balbezit. Sodalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Riucu is nu in balbezit. Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar passt de bal in één keer door. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Riucu rent richting de bal. Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Tobin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - as sinauti 1:0

29e minuut.
Janczar geeft een hoge lob. Corbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... Kosev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kosev is nu in balbezit. Corbach onderschept slim de pass. Corbach passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - as sinauti 2:0

36e minuut.
Baruta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radzewicz. Baruta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez Ridaura met een snel genomen vrije trap. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ... Tobin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei speelt de bal door. Daar is Tatoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodalski schiet op doel. Betz bokst de bal weg.

40e minuut.
Andrieş kan de bal niet met de borst controleren. Janczar is nu in balbezit. Utov onderschept slim de pass. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu geeft de bal voor. Tatoń probeert de bal aan de voet te houden. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 42%, as sinauti 58%.
Venus FC - as sinauti 2:0

53e minuut.
Utov heeft problemen om de bal te vangen. Janczar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utov. Janczar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vraciu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Tobin trapt de bal weg. Radzewicz kopt de bal weg. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tobin trapt de bal weg. Corbach kopt de bal weg. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - as sinauti 3:0

60e minuut.
Raden met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Janczar heeft problemen om de bal te vangen. Janczar haalt uit met een fantastische trap. Tobin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mutis rent richting de bal. Mutis geeft een lange en hoge pass. Vraciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Flores de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tobin trapt de bal weg. Raden kopt de bal weg. Corbach rent richting de bal. Corbach geeft een lange en hoge pass. Janczar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onofrei met de inworp. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek geeft een hoge lob. Sodalski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Onofrei neemt de hoekschop. Sodalski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Andrieş onderschept slim de pass. Andrieş passt de bal in één keer door. Baruta rent richting de bal. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Corbach speelt de bal door. Janczar is nu in balbezit. Janczar draait met de bal, schiet en ... Andrieş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

72e minuut.
Tatoń is nu in balbezit. Tatoń speelt de bal door. Sodalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodalski haalt uit met een fantastische trap. Betz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - as sinauti 3:1

75e minuut.
Raden is nu in balbezit. Raden geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Janczar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Corbach geeft een hoge lob. Andrieş is nu in balbezit. Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar schiet op doel. Tobin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - as sinauti 4:1

80e minuut.
Andrieş geeft een lange en hoge pass. Radzewicz kopt de bal weg. Sodalski is nu in balbezit. Sodalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - as sinauti 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 39%, as sinauti 61%.
Venus FC - as sinauti 4:2