Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin FC ARGES PITEȘTI 2020
NewZ Tactiek xxx
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Pyziak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kontogiannidis de bal. Dobranschi begaat een overtreding. Dobranschi krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Chorabik is nu in balbezit. Lisień onderschept slim de pass. Lisień geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Soja speelt de bal door. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gibbs met een sublieme pass. Klungelig pakt Kontogiannidis de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pyziak geeft een lange en hoge pass. Soja speelt de bal door. McGregor rent richting de bal. McGregor geeft de bal voor. Sobrecueva krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Morena passt de bal in één keer door. McGregor rent richting de bal. McGregor passt de bal in één keer door. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:0

17e minuut.
Bódis rent richting de bal. Bódis passt de bal zonder na te denken. Pieszek rent richting de bal. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxy MAcin - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:1

26e minuut.
Aplea rent richting de bal. Figoli rent richting de bal. Figoli speelt de bal door. Przecherka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bódis neemt de hoekschop. Lisień kan de bal niet met de borst controleren. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi onderschept slim de pass. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:2

42e minuut.
Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dobranschi de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Stanciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 52%, FC ARGES PITEȘTI 2020 48%.
Maxy MAcin - FC ARGES PITEȘTI 2020 1:2

49e minuut.
Soja probeert naar een medespeler te passen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
McGregor geeft een hoge lob. Soja is nu in balbezit. Soja passt de bal met de wreef. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pyziak met een sublieme pass. McGregor probeert naar een medespeler te passen. Sobrecueva heeft problemen om de bal te vangen. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxy MAcin - FC ARGES PITEȘTI 2020 2:2

65e minuut.
Machulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machulski geeft de bal voor. Soja rent richting de bal. Soja geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva springt en kopt de bal. Stanciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Postoacă geeft de bal voor. Chorabik kopt de bal weg. Przecherka rent richting de bal. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Diaconu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Morena speelt de bal door. McGregor bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor speelt de bal door. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pyziak passt de bal in één keer door. McGregor bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor passt de bal in één keer door. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Plate geeft een hoge lob. McGregor bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor passt de bal met de wreef. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pyziak probeert naar een medespeler te passen. McGregor rent richting de bal. McGregor passt de bal met de wreef. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva schiet op doel. Stanciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena verovert de bal door een tackle van achteren. Morena met een sublieme pass. McGregor rent richting de bal. McGregor geeft een lange en hoge pass. Stanciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aplea. Aplea krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bódis rent richting de bal. Bódis geeft een lange en hoge pass. Lisień geeft een hoge lob. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Stanciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 38%, FC ARGES PITEȘTI 2020 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maxy MAcin - FC ARGES PITEȘTI 2020 2:2