Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR Brasov F.C.M. Trivale
decaru Tactiek tactica
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten average
excellent Passen weak
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Enescu is nu in balbezit. Cişmaşu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bucelea. Bucelea krijgt een gele kaart. Cişmaşu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Cişmaşu de bal. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Bugelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Bontaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 1:0

6e minuut.
Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Bednarczyk controleert de bal met de borst. Bednarczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Paschek de bal. Paschek speelt de bal door. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel. Bontaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 2:0

12e minuut.
Sucă heeft problemen om de bal te vangen. Bugelli rent richting de bal. Bednarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cişmaşu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sfeclă komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru met een sublieme pass. Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă geeft een lange en hoge pass. Gąbka rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gąbka is nu in balbezit. Enescu probeert naar een medespeler te passen. Dasilva heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bontaş bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sfeclă zal de hoekschop nemen. Bednarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Maghiaru probeert naar een medespeler te passen. Paschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschek geeft de bal voor. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Paschek rent richting de bal. Daar is Paschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paschek passt de bal met de wreef. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Yukarı speelt de bal door. Enescu rent richting de bal. Enescu geeft de bal voor. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huma rent richting de bal. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Bontaş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 3:0

45e minuut.
Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Gąbka rent richting de bal. Gąbka geeft de bal voor. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... Bontaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 32%, F.C.M. Trivale 68%.
SR Brasov - F.C.M. Trivale 4:0

46e minuut.
Sfeclă geeft een lange en hoge pass. Paschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschek speelt de bal door. Bednarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bednarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Enescu kopt de bal weg. Sucă probeert naar een medespeler te passen. Barra rent richting de bal. Barra geeft de bal voor. Gąbka maakt een snoekduik en kopt de bal. Bontaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bednarczyk met een sublieme pass. Daar is Paschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paschek geeft de bal voor. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 5:0

57e minuut.
Wiktorski probeert naar een medespeler te passen. Paschek is nu in balbezit. Paschek geeft de bal voor. Gąbka krijgt zijn hoofd ertegen. Bednarczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk geeft een hoge lob. Gąbka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 6:0

70e minuut.
Barra onderschept slim de pass. Barra probeert naar een medespeler te passen. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bednarczyk probeert naar een medespeler te passen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 7:0

76e minuut.
Paschek is nu in balbezit. Paschek heeft problemen om de bal te vangen. Paschek geeft een lange en hoge pass. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 8:0

79e minuut.
Andreiescu met een sublieme pass. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă geeft de bal voor. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Enescu kopt de bal weg. Andreiescu probeert de bal aan de voet te houden. Barra geeft een hoge lob. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barra geeft een hoge lob. Bednarczyk is nu in balbezit. Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - F.C.M. Trivale 9:0

90e minuut.
Paschek met een sublieme pass. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk passt de bal in één keer door. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 34%, F.C.M. Trivale 66%.
SR Brasov - F.C.M. Trivale 9:0