Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DC&C TEAM SLATINA Steaua_lui_Gigica
non-combat Tactiek *-*-*-*
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten outstanding
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal in één keer door. Cavanaugh met een sublieme pass. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lugano met een sublieme pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavanaugh begaat een overtreding. Obeadă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Văn Nghĩa speelt de bal door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo met een sublieme pass. Flammang rent richting de bal. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:1

19e minuut.
Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Nemes rent richting de bal. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Spur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:2

20e minuut.
Nemes passt de bal zonder na te denken. Inworp. Lorenzo met de inworp. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Guggiari speelt de bal door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal met de wreef. Flammang rent richting de bal. Flammang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Faltejsek is nu in balbezit. Faltejsek speelt de bal door. Flammang rent richting de bal. Flammang schiet op doel. Spur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:3

39e minuut.
Guggiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Guggiari passt de bal zonder na te denken. Faltejsek speelt de bal door. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang schiet op doel. Spur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:4

42e minuut.
Lorenzo met een sublieme pass. Jurietti rent richting de bal. Jurietti met een sublieme pass. Flammang is nu in balbezit. Flammang draait met de bal, schiet en ... Spur bokst de bal weg.

43e minuut.
Nemes geeft een hoge lob. Inworp. Lorenzo met een snelle inworp. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Mergiu begaat een overtreding. Gallardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văn Nghĩa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flammang springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 86%, Steaua_lui_Gigica 14%.
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:5

46e minuut.
Timola met een sublieme pass. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny passt de bal in één keer door. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Văn Nghĩa geeft een hoge lob. Obeadă kan de bal niet met de borst controleren. Flammang is nu in balbezit. Flammang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti passt de bal in één keer door. Guggiari probeert naar een medespeler te passen. Flammang is nu in balbezit. Flammang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spur trapt de bal weg. Faltejsek geeft de bal voor. Flammang rent richting de bal. Flammang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Jurietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemes is nu in balbezit. Nemes passt de bal zonder na te denken. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:6

55e minuut.
Jurietti rent richting de bal. Jurietti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Flammang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flammang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:7

62e minuut.
Flammang haalt uit met een fantastische trap. Spur met een sublieme pass. Obeadă kopt de bal weg. Flammang rent richting de bal. Flammang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:8

66e minuut.
Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Nemes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Spur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:9

71e minuut.
Jurietti passt de bal in één keer door. Faltejsek rent richting de bal. Faltejsek probeert naar een medespeler te passen. Flammang is nu in balbezit. Flammang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Spur trapt de bal weg van het doel. Jurietti kopt de bal weg. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:10

73e minuut.
Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo speelt de bal door. Cavanaugh speelt de bal door. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:11

76e minuut.
Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Timola rent richting de bal. Timola probeert naar een medespeler te passen. Flammang is nu in balbezit. Flammang schiet op doel. Spur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lorenzo met een sublieme pass. Timola rent richting de bal. Timola passt de bal in één keer door. Flammang is nu in balbezit. Flammang haalt uit met een fantastische trap. Spur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flammang is nu in balbezit. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:12

83e minuut.
Öllrich is nu in balbezit. Öllrich geeft de bal voor. Lugano probeert de bal aan de voet te houden. Flammang is nu in balbezit. Flammang schiet op doel. Spur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lorenzo passt de bal met de wreef. Cavanaugh met een sublieme pass. Flammang rent richting de bal. Flammang schiet op doel. Spur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:13

90e minuut.
Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Jurietti de bal onder controle te krijgen. Flammang is nu in balbezit. Flammang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flammang rent richting de bal. Flammang haalt uit met een fantastische trap. Spur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 93%, Steaua_lui_Gigica 7%.
DC&C TEAM SLATINA - Steaua_lui_Gigica 0:14