Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dementialii e_clerrru
z Tactiek trei
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 63
goed Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Dicu speelt de bal door. Barracosa probeert naar een medespeler te passen. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Neto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - e_clerrru 0:1

4e minuut.
Barracosa kopt de bal weg. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi rent richting de bal. Yuexi haalt uit met een fantastische trap. Neto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

6e minuut.
Piekarz geeft de bal voor. Pizzatti kopt de bal weg. Corno is nu in balbezit. Hradecký verovert de bal door een tackle van achteren. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Barracosa probeert naar een medespeler te passen. Dicu rent richting de bal. Dicu geeft een hoge lob. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Corno passt de bal in één keer door. Badii bereikt de bal nog maar net als eerste. Badii geeft de bal voor. Kajli is nu in balbezit. Kajli draait met de bal, schiet en ... Łaszczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi is nu in balbezit. Klungelig pakt Yuexi de bal. Yuexi draait met de bal, schiet en ... Neto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - e_clerrru 0:2

19e minuut.
Pizzatti met een sublieme pass. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barracosa. Barracosa krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký passt de bal zonder na te denken. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - e_clerrru 0:3

22e minuut.
Dicu is nu in balbezit. Dicu probeert naar een medespeler te passen. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe passt de bal in één keer door. Yuexi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - e_clerrru 0:4

24e minuut.
Badii bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi onderschept slim de pass. Yuexi passt de bal met de wreef. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Moutsios onderschept slim de pass. Moutsios geeft een hoge lob. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - e_clerrru 0:5

35e minuut.
Pizzatti rent richting de bal. Pizzatti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pragacz de bal. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - e_clerrru 0:6

36e minuut.
Kajli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajli passt de bal zonder na te denken. Nasser met een sublieme pass. Pietras rent richting de bal. Pietras haalt uit met een fantastische trap. Łaszczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementialii 61%, e_clerrru 39%.
Dementialii - e_clerrru 0:6

46e minuut.
Carioti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nasser passt de bal in één keer door. Daar is Dicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicu passt de bal in één keer door. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Pizzatti geeft een lange en hoge pass. Dicu geeft een hoge lob. Yuexi kopt de bal weg. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dicu probeert naar een medespeler te passen. Yuexi heeft problemen om de bal te vangen. Yuexi geeft een lange en hoge pass. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti schiet op doel. Neto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alibert zal de hoekschop nemen. Carioti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piekarz onderschept slim de pass. Piekarz geeft een hoge lob. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - e_clerrru 0:7

63e minuut.
Moutsios verovert de bal door een tackle van achteren. Moutsios geeft een lange en hoge pass. Hradecký rent richting de bal. Hradecký heeft problemen om de bal te vangen. Hradecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Barracosa speelt de bal door. Daar is Hradecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradecký probeert naar een medespeler te passen. Carioti is nu in balbezit. Carioti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - e_clerrru 0:8

89e minuut.
Hradecký onderschept slim de pass. Wojciechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciechowski speelt de bal door. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementialii 75%, e_clerrru 25%.
Dementialii - e_clerrru 0:8