Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY-is-the-LIMIT Dementialii
LIGA 4 Tactiek D
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
11 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Nachum geeft de bal voor. Codrescu kopt de bal weg. Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stec rent richting de bal. Stec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Möwe speelt de bal door. Nachum rent richting de bal. Nachum passt de bal met de wreef. Ponianto is nu in balbezit. Ponianto schiet op doel. Klein bokst de bal weg.

10e minuut.
Inworp. Kuler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiorentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klein bokst de bal weg.

12e minuut.
Fiorentini kopt de bal weg. Ponianto heeft problemen om de bal te vangen. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto verovert de bal door een tackle van achteren. Ponianto haalt uit met een fantastische trap. Klein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuler zal de hoekschop nemen. Ponianto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langowski. Andrei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ponianto rent richting de bal. Ponianto geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 0:1

14e minuut.
Abdel Fatah controleert de bal met de borst. Nachum geeft de bal voor. Mee kopt de bal weg. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 0:2

17e minuut.
Nachum met de inworp. Ciorkowski met een sublieme pass. Kuler met een sublieme pass. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiorentini speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 0:3

26e minuut.
Codrescu passt de bal met de wreef. Sas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stec. Stec krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langowski is nu in balbezit. Langowski draait met de bal, schiet en ... Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 1:3

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Antczak niet meer kan verder spelen. Neto komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Stec verovert de bal door een tackle van achteren. Stec speelt de bal door. Kuler geeft de bal voor. Ponianto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 1:4

35e minuut.
Mee is nu in balbezit. Ponianto onderschept slim de pass. Garştea is nu in balbezit. Ponianto rent richting de bal. Ponianto schiet op doel. Klein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Abdel Fatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Fatah geeft een lange en hoge pass. Möwe controleert de bal met de borst. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garştea verovert de bal door een tackle van achteren. Garştea geeft een lange en hoge pass. Ciorkowski kopt de bal weg. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 1:5

42e minuut.
Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio met een sublieme pass. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler geeft de bal voor. Ponianto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kuler is nu in balbezit. Kuler probeert naar een medespeler te passen. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jamka de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuler neemt de hoekschop. Aparicio springt en kopt de bal. Klein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 76%, Dementialii 24%.
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 1:5

52e minuut.
Ghica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nachum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stec heeft problemen om de bal te vangen. Stec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Stec verovert de bal door een tackle van achteren. Stec passt de bal zonder na te denken. Nachum met een sublieme pass. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Andrei verovert de bal door een tackle van achteren. Andrei met een sublieme pass. Nachum is nu in balbezit. Nachum geeft de bal voor. Aparicio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Abdel Fatah passt de bal in één keer door. Sas is nu in balbezit. Sas geeft een lange en hoge pass. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Nachum probeert naar een medespeler te passen. Ponianto probeert naar een medespeler te passen. Kuler rent richting de bal. Kuler geeft een hoge lob. Aparicio krijgt zijn hoofd ertegen. Klein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachum onderschept slim de pass. Nachum passt de bal in één keer door. Ponianto rent richting de bal. Ponianto haalt uit met een fantastische trap. Klein bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jamka geeft een hoge lob. Möwe geeft de bal voor. Kuler kopt de bal weg. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nachum passt de bal in één keer door. Andrei is nu in balbezit. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec schiet op doel. Klein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 1:6

79e minuut.
Nachum geeft de bal voor. Jamka heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 1:7

83e minuut.
Kuler probeert de bal met de borst te controleren. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel. Neto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kuler rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuler met de inworp. Stec rent richting de bal. Stec schiet op doel. Klein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 59%, Dementialii 41%.
SKY-is-the-LIMIT - Dementialii 1:7