Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: UCV48 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17957
UCV48 Hajime
532 Tactiek 2.2.1.4
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Coxinhas is nu in balbezit. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru speelt de bal door. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Tamanti de bal. Tamanti probeert naar een medespeler te passen. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - Hajime 1:0

32e minuut.
Canthelou onderschept slim de pass. Canthelou speelt de bal door. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ... Oseolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UCV48 - Hajime 1:1

37e minuut.
Borgo is nu in balbezit. Canthelou onderschept slim de pass. Frusina is nu in balbezit. Frusina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - Hajime 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 52%, Hajime 48%.
UCV48 - Hajime 1:2

46e minuut.
Sylwester komt het veld opgelopen. Polcini komt het veld opgelopen. Brugaletta komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tamanti passt de bal met de wreef. Brugaletta rent richting de bal. Brugaletta passt de bal met de wreef. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Amigão rent richting de bal. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina speelt de bal door. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Cãrbunaru geeft de bal voor. Canthelou probeert de bal aan de voet te houden. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - Hajime 1:3

61e minuut.
Amigão geeft een lange en hoge pass. Vadeş kopt de bal weg. Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Oseolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - Hajime 1:4

82e minuut.
Canthelou passt de bal zonder na te denken. Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Meleşteu is nu in balbezit. Piedrahíta verovert de bal door een tackle van achteren. Piedrahíta schiet op doel. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hüttenbrenner geeft de bal voor. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu is nu in balbezit. Piedrahíta onderschept slim de pass. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tamanti verovert de bal door een tackle van achteren. Tamanti geeft een lange en hoge pass. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ... Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - Hajime 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 43%, Hajime 57%.
UCV48 - Hajime 2:4