Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vulturii Ucigasi F.C Universitatea Craiova
Vulturii 16 Tactiek l2test
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
36.4 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Rareşoaica met de inworp. Socol rent richting de bal. Pascalin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pascalin krijgt een gele kaart. Socol raakt geblesseerd tijdens het duel. Delli Carri met een snel genomen vrije trap. Skaliczky krijgt zijn hoofd ertegen. Spiridon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Socol rent richting de bal. Socol passt de bal in één keer door. Daar is Skaliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C Universitatea Craiova 0:1

40e minuut.
Socol passt de bal met de wreef. Delli Carri heeft problemen om de bal te vangen. Lombardo geeft de bal voor. Lombardo rent richting de bal. Lombardo haalt uit met een fantastische trap. Spiridon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Costas geeft een hoge lob. Inworp. Biaram met een snelle inworp. Milea heeft problemen om de bal te vangen. Milea geeft een hoge lob. Busoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 68%, F.C Universitatea Craiova 32%.
Vulturii Ucigasi - F.C Universitatea Craiova 0:1

49e minuut.
Skaliczky kopt de bal weg. Lombardo rent richting de bal. Lombardo passt de bal met de wreef. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... Spiridon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Socol verovert de bal door een tackle van achteren. Socol geeft een hoge lob. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... Stefanescu-Prodanovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C Universitatea Craiova 0:2

85e minuut.
Skaliczky kopt de bal weg. Lombardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefanescu-Prodanovici. Stefanescu-Prodanovici krijgt een gele kaart. Lombardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socol met een snel genomen vrije trap. Lombardo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lombardo speelt de bal door. Socol is nu in balbezit. Socol met een sublieme pass. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C Universitatea Craiova 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 70%, F.C Universitatea Craiova 30%.
Vulturii Ucigasi - F.C Universitatea Craiova 0:3